Design 3D

Proiectare 3D – Proiectarea 3D este o etapa esentiala in amenajarea casei tale, ea inseamna construirea detaliata a spatiului ce trebuie amenajat pe computer. Se poate cocheta cu orice culoare, material sau combinatie, fara sa coste nimic. In mediul virtual orice e posibil !
Grafica personalizata – Grafica pe care o vei vedea pe peretii livingului tau, grafica de pe sticla din bucatarie si grafica de pe tapetul din dormitor – noi o cream pentru tine, o printam pe suportul ideal spatiului careia ii este destinata, si iti garantam durabilitatea ei in timp : rezistenta UV, mentinerea culorilor, materiale rezistente la zgarieturi si alte actiuni mecanice.
Proiectare arhitecturala – Este foarte greu sa alegi un proiect bun pentru casa ta. Si este foarte usor sa te inseli. De aceea trebiuie sa ai pe cineva de incredere care sa iti ofere proiectul potrivit pentru tine – suficiente camere, o ergonomie a traficului si pozitionarea corecta a spatiilor.

Orizonturi interioare – Sunt atatea feluri de tapet…in dungi, tapet cauciucat, tapet lavabil, tapet colorat si tapet in tonuri blande. Este foarte greu sa decizi ce se potriveste si ce nu. Tocmai de accea iti prezentam variantele cele mai bune pentru amenajarea casei tale. In plus, iti oferim tapet imprimat cu orice model grafic doresti sau cu orice fotografie.
Achizitiile decoratiunilor – Decoratiunile sunt numeroase intr-un proiect lucrat atent, si tocmai de aceea alegerea lor, cumpararea de la furnizori si integrarea in proiect reprezinta o munca migaloasa si mare consumatoare de timp. Noi facem achizitiile complete pentru tine: tapet, corpuri de iluminat, scaune, mobilier, canapele, paturi, draperii, parchet, gresie si faianta.
Executia lucrarilor – Tot ceea ce inseamna rigips, glet, amorse si vopsea lavabila, dar si moloz, caramida si beton, geamuri termopan, usi interioare si usi metalice, parchet, gresie si faianta – aceasta este munca de executie. Este partea practica – atat de importanta in transformarea proiectului 3D in realitate. Noi iti garantam termenele, calitatea lucrarilor si costul total.
Mobila la comanda – Mobila trebuie sa respecte pe cat posibil proiectul de design interior. Este dificil sa gasesti mobila gata facuta care sa se potriveasca, mai ales pentru bucatarie. Tocmai de aceeea iti oferim mobila la comanda, executata perfect in detaliu, verificata atent si cu garantie inclusa de 3 ani.