Promovare Adwords
Cine suntem ?

Suntem o echipă determinată, perseverentă și creativă. Oferim soluții inteligente în domeniul online, pentru ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă și mai cunoscută potențialilor clienți.
Lumea în care trăim este una conectată în permanență. Prezenta afacerii tale în piață trebuie să existe în paralel cu prezența sa în mediul online. Să ai o pagină web nu mai este suficient.

360design inseamna interactivitate, imaginatie si cunoastere.

Promovare online

Trebuie să comunici cu clienții și potențialii consumatori pe limba lor, folosindu-te de prezența companiei tale în rețelele de socializare.
Motoarele de căutare au evoluat, astfel că simpla prezentare a activității tale pe pagina web nu mai garantează un ranking satisfăcător. Trebuie să folosești un limbaj adecvat și să generezi conținut relevant, astfel încât cei care ar dori să te urmărească, să te poată găsi mai ușor în aglomerația World Wide Web-ului.


Ce reprezinta serviciul de promovare Adwords?

Promovarea Adwords este un mod eficient de a advertiza serviciile și produsele oferite pentru o categorie de public ce manifestă un interes deosebit pentru acestea.
Poate că nu ai timpul și răbdarea necesare pentru a pune toate piesele împreună, sau nu dispui de instrumentele software pentru a măsura rezultatele obținute.
Poate că ai timp, răbdare și software-ul necesar, dar pur și simplu nu cunoști factorii ce influențează rezultatele atunci când vine vorba de obținerea unei perfomante ridicate în campaniile de promovare AdWords.
Succesul nostru în campanii este dovedit, atât pentru platforme de comunicare clasice cât și pentru cele interactive. Implementarea recomandărilor noastre aduce îmbunătățiri semnificative ale campaniilor derulate, în mod constant.

Creaza propriile tale anunturi!

Pentru ca afacerea ta sa beneficieze de cea mai eficienta promovare, utilizand avantajele mediului online, cream pentru tine anunţuri bazate pe cuvinte cheie atent alese, reprezentate de cuvinte sau expresii asociate afacerii tale.

Adauga anunturile tale in motoarele de cautare!

Atunci când utilizatorii efectuează căutări intr-un motor de cautare ales, utilizând unul dintre cuvintele cheie alese, anunţul tau poate apărea lângă rezultatele căutării. Astfel iti promovezi afacerea unei audiente care este deja interesată de produsele sau serviciile oferite.