Google Street View

Prin intermediul Google Maps și al serviciu oferit de aceștia, cei care doresc să ajungă la tine pot să o facă realizând o simplă căutare a locației pe harta interactivă. Localizarea afacerii tale pe hartă este automat afișată în partea dreaptă, pe pagina motorului de căutare, pentru o accesibilitate imediată.
detalii

Web design

Propunând un web design inovator, adaptat fiecărui tip de afacere, vom prezenta într-un mod cât mai simplu și bine structurat toate informațiile importante, referitoare la afacerea ta. Îți oferim servicii de web design de calitate, o interfață prietenoasă și perseverență în crearea unui conținut care să fie interesant și captivant pentru clienții tăi.
detalii

Tur virtual 360

Turul virtual pentru imobiliare reprezintă cea mai eficientă metodă de promovare a proprietății tale. Fie că activezi pe piața de imobiliare sau în turism, avantajele competitive oferite de includerea unui tur virtual în site-ul de prezentare sunt remarcabile. Turul virtual funcționează ca o aplicație interactivă online, disponibilă 24/7 pentru clienții tăi.
detalii

Randare 3D

Credem cu tărie, că ideile tale merită ceva mai bun decât soluțiile disponibile în acest moment în mediul online. Acesta este motivul pentru care am creat tururile virtuale randate, randarile 3D pentru arhitectură și turism, precum și modelarea 3D a obiectelor prezentate în magazinul interactiv. Pentru că ne dorim să aducem 3D-ul în online.
detalii

Design interior

Proiectarea 3D este o etapă esențială în amenajarea casei tale, ea înseamnă construirea detaliată a spațiului ce trebuie amenajat, pe computer. Se poate cocheta cu orice culoare, material sau combinație, fără să te coste nimic. În mediul virtual orice este posibil! De aceea îți oferim proiectul pentru casa visată, conform nevoilor tale, stilului de viață și dorințelor pe care le ai.
detalii

Modelare obiect 3D

Este ca și când am materializa o idee ce există doar în mintea ta. Grafica 3D permite acum, lucruri incredibil de imaginat cu ceva vreme în urmă. Reprezentarea tridimensională a suprafeței unui obiect, prin folosirea unui software specializat, oferă imagini spectaculoase prin atenția pentru detaliu și claritate.
detalii

Fotografie panoramica

detalii

Fotografie profesionala

Profesionalismul și seriozitatea de care am dat dovadă cu fiecare proiect realizat sunt garanția calității serviciilor noastre. Pentru că înțelegem atât unicitatea momentelor imortalizate, cât și irepetabilitatea lor, venim cu un pachet complet, care să poată fi personalizat în funcție de nevoile tale.
detalii

SEO

Optimizarea făcută pentru motoarele de căutare caută să creeze o legătură puternică și reală între acei termeni pe care potențialii clienți îi folosesc în căutarea serviciilor sau produselor oferite de afacerea ta și elementele pe care alegi să le promovezi, atunci când vine vorba despre prezentarea celor mai interesante dintre ele.
detalii

Promovare Adwords

Pentru ca afacerea ta să beneficieze de cea mai eficientă promovare, utilizând avantajele mediului online, creăm pentru tine anunțuri bazate pe cuvinte cheie atent alese, reprezentate de cuvinte sau expresii asociate afacerii tale. Astfel îți promovezi afacerea unei audiențe care este deja interesată de produsele sau serviciile oferite.
detalii