Google Street View

Explorează realitatea virtuală cu ajutorul Google Maps. Integrarea business-ului dvs. în Google Street View oferă utilizatorilor interesați acces instant la locație, turul virtual fiind disponibil online 24/7. Astfel, aveți oportunitatea de a vă adresa unui număr mai mare de potențiali clienți și parteneri de afaceri, îmbunătățindu-vă totodată prezența online.

PROCES DE CĂUTARE UȘOR

Multe persoane se interesează în avans înainte sa viziteze un hotel, un restaurant sau chiar un magazin. Cu ajutorul Google Street View potențialii clienți se pot familiariza cu locația, adunând informații prețioase precum aspectul exterior sau atmosfera.

Totodată, clientul salvează timp, avand ocazia să vadă locația online, dacă își dorește. În acest mod, el evită anumite impedimente legate de imposibilitatea deplasării, ora sau localizarea.

ÎNCREDERE ȘI CALITATE

Integrarea unui tur virtual denotă grija față de clienții tăi. Prin intermediul acestuia, utilizatorilor le este oferită posibilitatea de a fi convinși de calitatea locației sau de aspectul atragător. Astfel, ei pot lua decizii informate, scapând de grija posibilelor surprize neplăcute care pot apărea din cauza locației.

Cel mai neplăcut lucru pe care un business îl poate face clienților este să dezamagească, iar cu ajutorul Google Street View poți evita acest scenariu.


Un tur virtual este realizat dintr-un ansamblu de fotografii panoramice a căror vizualizare este facilitată prin Google Maps. Astfel, utilizatorii pot vizualiza o anumită locație, reușind să înțeleaga mai bine reperele și împrejurimile.


Vezi portofoliu


Mai mult decât un tur virtual Google Street View

Mai mult decât un tur virtual integrat în Google, compania noastră este specializată în oferirea soluțiilor integrate în interiorul acestui tur virtual.

Deoarece considerăm că o abordare interactivă și totodată cuprinzătoare din punct de vedere informațional conferă marketing-ului online cele mai mari așteptări și asta datorită ascensiunii VR-ului (Virtual Reality), ne dorim ca soluțiile noastre să descrie cel mai bine tipul de business pe care dvs. îl oferiți.

Basic

de la 800 RON

pe viata
  • 5 PANORAME
  • GOOGLE+ BUSINESS PAGE
  • INTEGRARE GOOGLE STREET VIEW
  • INTEGRARE GOOOGLE MAPS
  • INTEGRARE CU PAGINA DE FACEBOOK
CERE OFERTA

Pro

de la 1500 RON

pe viata


  • 15 PANORAME

  • GOOGLE+ BUSINESS PAGE

  • INTEGRARE GOOGLE STREET VIEW

  • INTEGRARE GOOOGLE MAPS

  • INTEGRARE CU PAGINA DE FACEBOOK

CERE OFERTĂ

 
Sunt interesat de un tur virtual integrat în Google Maps