Tur virtual 360

Turul virtual 360 reprezintă una din cele mai eficiente modalități de promovare pentru afacerea ta. Fie că activezi în piața imobiliară sau în domeniul HoReCa, avantajele competitive oferite de existența acestuia în site-ul de prezentare sunt remarcabile. Implementarea unei astfel de facilități denotă profesionalism, încredere și dedicare, acestea fiind doar câteva dintre elementele care stau la baza unei afaceri de succes.

MARKETING ÎMBUNĂTĂȚIT ȘI MULT MAI PERSUASIV

Tururile virtuale reprezintă o opțiune excelentă de promovare a afacerii tale, aducându-te cu un pas înaintea competiției. Astfel, tu nu vei oferi servicii excepționale numai în offline, ci și în online. Convinge-ți clienții să te viziteze încă de la primul click.

NU ȚINE CONT DE BARIERELE GEOGRAFICE

Turul virtual permite vizionarea online a unui spațiu, fie el hotel, clinică medicală sau restaurant. Din confortul propriilor case, potențialii clienți pot explora apartamentul mult visat, sau pot analiza în avans hotelul unde urmează să-și petreacă vacanța. În acest fel, impedimentele cauzate de barierele geografice nu mai reprezintă o problemă.

EXEMPLIFICĂ DETALIILE CARE FAC DIFERENȚA

Nu există niciun dubiu cand vine vorba de acuratețea unui tur virtual. Prin intermediul acestei facilități, clienții au acces la un conținut calitativ, detaliat, captivant și extrem de realist, având posibilitatea să exploreze fiecare colț al unei încăperi, fără necesitatea unei vizite fizice.


Turul virtual funcționează ca o aplicație interactivă online, disponibilă 24/7 pentru clienții tăi. Datorită acestuia, vizitatorii site-ului au parte de o experiență vizuală captivantă și inedită. Practic, aceștia pot vizita spațiul afacerii tale cu un singur click, aflandu-se în confortul propriei locuințe, la birou, la metrou, la 10 sau la 1000 de kilometri distanță.


Vezi portofoliu
 
Sunt interesat de un tur virtual 360