Promovează-ţi afacerea cu turul virtual Google Street View

Oferă vizitatorilor dvs. un tur virtual al afacerii când aceştia te găsesc în Google.


Sunt interesat de un tur virtual integrat în Google Maps

Nume

Email

Telefon

Tur virtual Google Street View


Profită și fii printre primii care beneficiază de oportunitatea de a-și promova locația afacerii printr-un tur virtual Google Street View, disponibil în Căutarea Google și pe Google Maps. Astfel potențialii tăi clienți te văd pe tine prima dată și nu mai ajung la concurență.

CĂUTARE GOOGLE

Noutatea constă în faptul că, motorul de căutare google permite afișarea unui tur virtual online, al locației ce apare poziționată pe harta google maps.


Vezi exemplu

GOOGLE MAPS

Pune afacerea ta pe harta orașului și fă-o vizibilă oriunde în lume!
Turul virtual google maps este cel mai nou mod de promovare online.


Vezi exemplu

HOTELURI SI RESTAURANTE

Oferă vizitatorilor un tur al hotelului sau restaurantului când aceștia te găsesc în Google. Prezenta ta aici va determina o decizie din partea lor.


Vezi exemplu

Tururile virtuale google street view contribuie la dublarea interesul potențialilor clienți pentru serviciile tale


Probabilitatea de a face o rezervare este de două ori mai mare când utilizatorului îi este prezentată o înregistrare cu tur virtual. În special utilizatorii cu vârsta între 18 și 34 ani sunt cu 130% mai tentați să facă o rezervare pe baza unui tur.

Restaurante, cofetarii si ceainarii


O experienta unica ce arata potentialilor clienti ATMOSFERA si DECORUL din locatie.
30% mai multi clienti sub 38 ani conform statisticilor Google.

Hoteluri


Promovare simpla si eficienta plus o descriere detaliata si bine indexata in Google a camerelor si locatiilor din complex.Caracteristica cea mai importantă a acestui program este aceea de a încorpora multiple tururi virtuale în unul singur.

Institutii si locatii comerciale

Saloane de nunti

Gradinite

 

Birouri, magazine si clinici

Showroom-uriAccesabilitate

Prin intermediul Google Maps și al serviciu oferit de aceștia, cei care doresc să ajungă la tine pot să o facă, realizând o simplă căutare a locației pe harta interactivă. Localizarea afacerii tale pe hartă este automat afișată în partea dreaptă, pe pagina motorului de căutare, pentru o accesibilitate imediată.
Noutatea serviciului oferit este însă posibilitatea de a afișa imediat lângă localizarea pe hartă a unor imagini panoramice sau a unui tur virtual interactiv care să prezinte și interiorul locației respective.

!? Google Street View

Prezența paginii web în mediul online și afișarea ei în motoarele de căutare vine la pachet cu oportunitatea de a oferi clienților câteva repere care să îi ajute să ajungă, mai rapid și mai simplu, la ușa ta.
Astfel, clienții tăi pot să viziteze, în mod virtual locul, înainte de a ajunge acolo. Dacă e vorba de cafenea sau un restaurant, ei își pot alege masa pe care să o rezerve, atunci când sună. Dacă este vorba de un hotel, tipurile de camere îi pot fi prezentate astfel încât să poată alege fără a fi nevoie să ceară mai multe detalii departamentului de ‘booking’. Sălile de evenimente pot fi vizitate online pentru a lua o decizie, încă înainte de a avea prima întâlnire cu cei de la ‘events’.


Mai mult decat un tur virtual Google Street View

Mai mult decat un tur virtual integrat in Google, compania noastra este specializata in oferirea solutiilor integrate in interiorul acestui tur virtual. Deoarece consideram ca o abordare interactiva si totodata cuprinzatoare din punct de vedere informational confera marketing-ului online cele mai mari asteptari si asta datorita ascensiunii VR-ului ( Virtual Reality ), ne dorim ca solutiile noastre sa descrie cel mai bine tipul de business pe care dvs. il oferiti.

Basic

de la 800 RON

pe viata
  • 5 PANORAME
  • GOOGLE+ BUSINESS PAGE
  • INTEGRARE GOOGLE STREET VIEW
  • INTEGRARE GOOOGLE MAPS
  • INTEGRARE CU PAGINA DE FACEBOOK
CERE OFERTA

Pro

de la 1500 RON

pe viata
  • 15 PANORAME
  • GOOGLE+ BUSINESS PAGE
  • INTEGRARE GOOGLE STREET VIEW
  • INTEGRARE GOOOGLE MAPS
  • INTEGRARE CU PAGINA DE FACEBOOK
CERE OFERTA
Comanda un tur virtual

Nume

Email

Telefon