Google BUSINESS

Serviciul Google My Business ajută clienții să găsească mai ușor afacerea ta prin introducerea datelor de contact ale companiei tale. Acest serviciu gratuit de la Google pune la dispoziția utilizatorilor detalii precum adresa, programul de funcționare, telefonul, site-ul, oferte și fotografii, informații disponibile pentru căutările în Google.

PROFIL DE COMPANIE INDIVIDUAL

Informațiile companiei tale vor apărea în Knowledge Panel-ul localizat în partea dreaptă a rezultatelor Google. Acesta afișează adresa fizică a business-ului tău (adresă integrată și în Google Maps), telefonul, orarul de funcționare, domeniu de activitate, site-ul și eventualele review-uri primite. În funcție de specificul business-ului tău, există opțiunea de a promova produse, articole, evenimente sau oferte în Knowledge Panel.

FACILITEAZĂ CONTACTUL ȘI INTERACȚIUNEA CU CLIENȚII

Clienții au la dispoziție mai multe modalități de a contacta și interacționa cu business-ul tău prin apeluri, mesaje sau recenzii. Ai la dispoziție mai multe modalități de a tranzacționa, putând să-ți dezvolți afacerea mai ușor.
Analizează clicurile, apelurile, rezervările primite de la persoanele interesate și vezi cum interacționează clienții cu profilul tău de companie Google My Business.

Google My Business atrage mai mulți clienți


Interacționezi gratuit cu clienții prin listarea companiei tale pe Google. Cu ajutorul profilului gratuit de companie, poți interacționa ușor cu clienții în căutările Google și pe Google Maps. Un profil de companie interesant îți permite să postezi fotografii și oferte, pentru a oferi clienților motive să te aleagă de fiecare dată.

 
Sunt interesat de un profil de companie în Google My Business