Nordis Group

logo nordis

Grupul Nordis, sub conducerea fondatorului Emanuel Poștoacă, s-a poziționat ca un pionier pe piața imobiliară din România, fiind unicul dezvoltator de complexe hoteliere și rezidențiale de 5 stele. Având o prezență marcantă pe piață încă din 2002, Nordis Group a crescut continuu, adăugând noi proiecte și entități sub umbrela sa. Proiectele lor evidențiază o arhitectură futuristă și oferă experiențe de lux prin facilități și servicii premium.

Proiectele Nordis se remarcă prin armonia cu mediul înconjurător, punând un accent deosebit pe sustenabilitate și oferind oportunități de investiții pe termen lung cu randamente garantate. Printre proiectele de rezidențe premium se numără Nordis View în București și Nordis Mamaia, un complex hotelier și rezidențial de 5 stele situat pe locul l.

Grupul Nordis, sub conducerea fondatorului Emanuel Poștoacă, este recunoscut pentru dezvoltarea de complexe hoteliere și rezidențiale premium de 5 stele, fiind un lider inovator pe piața din România. Compania pune un accent deosebit pe sustenabilitate și inovație, oferind experiențe de lux prin servicii și facilități la cele mai înalte standarde. Portofoliul Nordis include proiecte impresionante ca Nordis View în București, cu o arhitectură unică și finisaje interioare de calitate superioară, și Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de 5 stele de pe litoralul Mării Negre, care se remarcă prin amplasarea sa pe plajă și facilitățile de lux. Echipa Nordis este alcătuită din profesioniști cu experiență vastă în diverse domenii, de la managementul imobiliar la consultanță în turism, toți contribuind la standardul de excelență

Mulțumim echipei 360design pentru toată implicarea de care a dat dovadă în decursul perioadei de colaborare. A fost provocator pentru toată lumea implicată, întrucât am avut nevoie de timp să deslușim cum anume vrem să construim site-ul, dar mai ales, ce cu ce haine îl îmbrăcăm, care este designul care să transmită instant un hotârât DA! Mulțumim tare mult pentru profesionalism, pentru răbdare, pentru că am auzit mereu “Încercăm, verificăm, testăm” și nu acel “nu se poate”. Cred că acest aspect este un diferențiatot important. Sperăm că și întreaga echipă este mândră de rezultat, pentru că nouă ne place tare.
logo nordis
Nordis Group

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.