Design 3D
Elemente de design 3D
  • Dezvoltarea tehnologiei 3D din ultimii ani permite realizarea unor prezentări spectaculoase, care vor face cu siguranță o impresie bună, în față clienților tăi. Arhitecți și designeri deopotrivă încearcă să găsească cele mai eficiente metode de prezentare a planurilor realizate pentru proiectele lor, încă de la prima schiță. Atunci când lucrezi în 3D, ese extrem de simplu să transmiți clientilor sentimentul că ceea ce pui pe hârtie este ușor realizabil și real, dincolo de cuvinte și reputație.

    Un designer reușește astfel să realizeze o prezentare în care să evidenteze texturi și volume ce altfel ar putea trece neobservate în fața clientului. Un inginer poate să facă adnotări și remarci simplu de înțeles atunci când imaginile vorbesc de la sine și arhitectul poate să își facă mai bine înțeleasă viziunea de ansamblu asupra proiectului, atunci când acesta este integrat în mediul său.

  • Duc gândurile și ideile celor care creează dincolo de cuvinte, într-un spațiu de comunicare comun, un spațiu în care atât profesionalismul cât și creativitatea își găsesc cea mai înaltă expresie.

    Folosind cele mai recente aplicații ale tehnologiei 3D, vei face o impresie bună încă de la prima prezentare. Eficiența utilizării acestei tehnologii va deveni clară atunci când vei înțelege cât de ușor este să revii asupra deciziilor inițiale și să refaci anumite elemente de arhitectură sau design.