Despre noi


360Design inseamna interactivitate, imaginatie si cunoastere. Suntem o echipa determinata, perseverenta si creativa. Oferim sevicii variate in domeniul online, pentru ca afacerea ta sa fie cat mai vizibila si mai cunoscuta potentialilor clienti.

Serviciile oferite de 360Design

  • De la realizarea web design-ului pentru platforma interactiva ce prezinta afacerea ta in mediul online si pana la optimizarea si promovarea acestei platforme, serviciile noastre ofera calitate si o experienta unica, de neuitat. Credem ca in acest moment, prezenta in mediul online este indispensabila pentru o afacere de sucess. Profesionalismul realizarii acestei platforme interactive este cheia succesului afacerii tale.
  • Prezenta unor elemente de design 3D, a unor imagini randate care sa ilustreze elocvent produsele oferite sau a unor tururi virtuale care sa ofere clientilor o experienta unica si memorabila, poate face diferenta. Utilizarea unor fotografii profesionale sau a unor obiecte modelate in 3D confera o imagine de inalta clasa si un statut profesional deosebit, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea afacerea ta.
  • Scopul nostru este sa aducem imaginea reala, fizica in spatiul web prin intermediul panoramelor imersive, interactive. Imaginile despre care vorbim ofera informatii si detalii, intr-o maniera dinamica. Realizam fotografii panoramice 360 constituite ulterior intr-un tur interactiv 360. Acest tur interactiv permite vizitarea unui spatiu determinat, in care te poti misca in voie, te poti apropia sau indeparta de diferite obiecte, te poti roti cu 360 de grade pentru a putea vedea intregul spatiu – totul cu doar un simplu click de mouse.