Dezvoltare software

Ajutăm antreprenorii din România să își digitalizeze afacerile prin servicii complete de dezvoltare software adaptate la nevoile lor, reducând astfel semnificativ cheltuielile de personal

Cum îmbunătățim afacerea ta?

Fie că e vorba de clienții tăi, angajați sau consumatori, fiecare proiect creat de noi este conceput de la momentul zero pentru userul final.

De aceea ne asigurăm că experiența utilizatorilor tăi va fi impecabilă prin calitatea, designul și securitatea platformei pe care o creăm.

Astfel îi permitem utilizatorului să găsească exact ce își dorește rapid și plăcut, în timp ce procesele și operațiunile companiei tale sunt optimizate pentru performanță și eficiență.

Care este țelul nostru?

Credem în digitalizarea afacerilor și știm că putem crea software-uri personalizate pregătite pentru viitor care să crească productivitatea fiecărui client.
Deoarece în era experiențelor digitale este necesar să încurajăm cât mai multe interacțiuni, vom construi o platformă unică și captivantă pentru afacerea ta.
agentie web design

WEB DESIGN

Îți oferim servicii de web design de calitate, o interfață prietenoasă și perseverență în crearea unui conținut care să fie interesant și captivant.

MAGAZIN ONLINE

Magazinele online reprezintă un portal prin care clienții tăi pot achiziționa produsele și serviciile tale în timp ce învață despre brandul tău.

CONFIGURATOR INTERACTIV

Utilizarea unui configurator online reprezintă soluția prin care clientul poate să-și creeze produsul dorit, ușor și dinamic, eficientizând întregul proces de producție.

SOFTWARE PERSONALIZAT

Pe lângă serviciile prezentate anterior, la 360design realizăm soluții software personalizate, în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.