Dezvoltare software

360design oferă o gamă variată de servicii de dezvoltare software. Împreună vom aduce de la stadiul de idee la cel de realitate ideile propuse de către tine și vom crea o interfață unică și captivantă. În era experiențelor digitale este necesar să încurajăm cât mai multe interacțiuni pentru a ne atinge țelul.
Scopul tău este de a avea un site bine structurat și logic. Acest lucru va îmbunătăți semnificativ experiența clientului tău, permițându-i să găsească exact ce îți dorește într-un mod foarte eficace. Îți vom fi alături pentru a realiza eventuale schimbări sau îmbunătățiri, oferindu-ți recomandări bazate pe rapoarte detaliate. Ne vom asigura să susținem o creștere constantă și realizarea celor mai bune soluții software pentru afacerea ta.

150 milioane euro pentru digitalizarea IMM-urilor

150 milioane euro pentru digitalizarea IMM-urilor

Implementarea Programului de digitalizare dedicat IMM-urilor a fost adoptată în contextul în care studiile Băncii Europeane de Investiții, companiile extrem de digitalizate au făcut față mult mai ușor crizei cauzate de pandemia COVID-19. Și din acest motiv, este esențială accelerarea digitalizării economiei. Bugetul alocat este de 150 milioane euro, din care 127,5 milioane euro fonduri europene.

Detalii program finanțare