Filme de groaza in 3D

Cuprins

Una dintre cele mai recente aplicatii ale tehnologiei 3D dezvolta cu succes un gen de film foarte popular . Menite sa ne bage in sperieti si sa ne infricoseze de moarte, prin folosirea celor mai adanci spaime ale noastre, aceste filme isi gasesc tot mai des locul in cinematografe intr-o forma noua si plina de efecte speciale. Ele sunt incluse intr-un gen mai larg, care urmareste sentimente ca frica, spaima, panica insuflata spectatorilor pasionati de ele – filmele de groaza.

Povestea este de obicei una simpla si implica mai multe personaje rele, evenimente ciudate sau forte malefice. Uneori filmele de groaza includ creaturi mitice, fantome, zombie, vampiri. In mod evident, acestea sunt toate prilejuri perfecte pentru a insera o varietate de efecte speciale si elemente grafice spectaculoase, in special in cazul unei vizualizari 3D. Pentru realizarea acestor elemente, sunt folosite tehnici de modelare 3D si grafica 3D de ultima generatie. In mod obisnuit, filmele de groaza includ multa violenta si imagini sangeroase. Prin utilizarea tehnologiei 3D, aceste elemente devin cu adevarat memorabile. Desi au un stil deosebit si foarte clar conturat, filmele de groaza se combina uneori cu alte genuri cunoscute, cum sunt filmele de aventura sau SF. Aceste mixuri contin de obicei cele mai interesante imagini 3D.

Filme de groaza in 3D

Cele mai tari filme de groaza in 3D

Final destination – Spune povestea unui tip care viseaza moartea sa si a prietenilor sai. Uneori visele devin realitate.

Saw – O mana de 0ameni sunt tinuti ostatici de un psihopat care e hotarat sa isi invete victimele o lectie pretioasa despre valoarea vietii, punandu-i in cele mai ciudate situatii si obligandu-i sa ia cele mai grele decizii.

My Bloody Valentine – Un tip se intoarce in orasul sau natal pentru a zecea aniversare a masacrului din ziua de Sf. Valentin. In mod bizar, este banuit de a fi comis acele crime, cu 10 ani in urma.

Filmele de groaza includ o serie de sub-genuri: Comedie de groaza (Exemple: Beetlejuice, Zombieland, Shaun of the Dead), Filme de groaza cu adolescenti (Exemple: I Know What You Did Last Summer, Scream, Texas Chainsaw Massacre), Filme de groaza cu monstri (Exemple: Aliens, Godzilla, Creature from the Black Lagoon), Slasher (Exemple: Halloween, My Bloody Valentine, Black Christmas), Filme de groaza cu fantome (Exemple: The Exorcist, The Ring, The Omen) si Filme de groaza cu zombie (Exemple: Night of the Living Dead, Shaun of the Dead, 28 Days Later )

Cele mai noi parti ale acestor celebre filme, profita din greu de pe urma efectelor pe care tehnologia 3D le permite azi. Unele dintre ele chiar putem spune ca scriu istoria, cum este cazul lui Saw 3, spre exemplu.

Saw 3D a fos filmat in intregime in RealD 3D, folosind un sistem SI-3D digital. Pentru a lua decizii regizorale, Burg a cerut sa vada un minut din originalul Saw, randat in 3D. Saw 3D este primul film 3D pe care Greutert il regizeaza.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.