Transforma orice leguma intr-o nava spatiala sau o masina de curse, cu noile jucarii imprimare 3D, de la LeFab!

Cuprins

In mod evident tehnologia de imprimare 3D dezvolta functionalitati multiple, pentru aproape toate segmentele pietei. Pana acum, arhitectii si doctorii deopotriva se bucura de privilegiile pe care dezvoltarea acestor tehnologii de ultima generatie le aduce. Fie ca e un mod mai clar si mai simplu de a prezenta un proiect arhitectural sau un mod ingenios de a crea replici imprimate 3D care ajuta la simularea unor proceduri chirurgicale complicate, menite sa salveze vieti, tehnologia 3D este deja cu un pas inaintea noastra.

Dezvoltam modalitati noi de productie a unor obiecte facute individual, dupa nevoile posesorului, eliminand in acelasi timp resturile rezultate in procesul de productie. In ultima vreme, nu mai vizitam propriu-zis o proprietate de care suntem interesati, ci vizionam un tur virtual interactiv ce ne prezinta casa visurilor noastre, ca si cand am pasi prin ea, in realitate.

In fapt, tehnologia 3D creeaza noi moduri in care sa ne surprinda in ceea ce priveste industia de divertisment, si nu numai. In cadrul Festivalului din Manchester din 2015, spre exemplu, va fi prezentata o instalatie ce foloseste realitea augmentata, spre incantarea publicului. Partea distractiva a tehnologiei de imprimare 3D a fost putin cam lasata in urma, pana acum, insa, lucrurile se pot schimba oricand. Este de inteles cum, in incercarea de a descoperi aplicatii noi pentru aceasta tehnologie, specialistii s-au concentrat pana acum pe partea serioasa. E bine insa sa nu uitam ca si lucrurile distractive pot deveni importante, atunci cand servesc unui scop important.

jucarii - imprimare 3D - 2 jucarii - imprimare 3D - 3 jucarii - imprimare 3D - 4 jucarii - imprimare 3D - 5

Echipa celor de la le FabShop, urmeaza o cale nebatuta in dezvoltarea celor mai creative implementari ale imprimarii 3D: designul gratuit al unor jucarii ce pot fi imprimate 3D. Proiectul lor este cu siguranta cea mai indrazneata incercare de tehnica avansata in joaca cu mancarea. Echipa prezinta cu mandrie cele 14 componente pe care le poti descarca singur si imprima 3D, pentru a le putea atasa legumei favorite si a o transforma intr-o jucarie.

Cumva, acestea sunt de fapt primele jucarii DIY ale noii generatii de imprimare 3D. Ele pot fi descarcate aici. Daca doriti sa gasiti mai multe idei de jucarii imprimate 3D, iata o lista ce poate fi utila acum, in preajma sarbatorilor.

 

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.