Windows and More

360Design a avut oportunitatea de a colabora cu Windows and More, un jucător important în industria tâmplăriei din PVC și aluminiu, pentru a dezvolta un site web care să evidențieze expertiza și calitatea produselor companiei. Proiectul a început cu o înțelegere clară a valorilor și obiectivelor Windows and More, urmărind să creeze o platformă web care să reflecte aceste aspecte.

Site-ul dezvoltat de 360Design prezintă o navigare intuitivă și un design curat, facilitând accesul rapid la informațiile esențiale. Structura site-ului a fost gândită pentru a oferi utilizatorilor o experiență fluidă, îndrumându-i ușor spre produsele și serviciile disponibile. Fiecare secțiune a fost proiectată pentru a arăta diversitatea și calitatea produselor Windows and More, de la ferestre și uși la sisteme de tâmplărie sofisticate.

În plus, site-ul integrează elemente vizuale atrăgătoare, cu o paletă de culori și design grafic aliniate la identitatea brandului. Aceste elemente nu doar că sporesc aspectul estetic al site-ului, dar contribuie și la crearea unei identități vizuale puternice pentru Windows and More în spațiul digital.

Echipa 360Design a acordat o atenție deosebită și aspectului tehnic, asigurându-se că site-ul este optimizat pentru diferite dispozitive și browsere, și că oferă o performanță de top în privința vitezelor de încărcare și a SEO. Acest lucru este crucial pentru a garanta o vizibilitate sporită în motoarele de căutare și pentru a asigura o experiență de utilizare fără probleme.

Prin această colaborare, 360Design a reușit să ofere Windows and More un instrument digital puternic, care nu doar prezintă cu eficiență produsele și serviciile companiei, dar și consolidează prezența online a brandului, demonstrând profesionalismul și calitatea superioară a ofertei lor în domeniul tâmplăriei.

Să lucrez cu cei de la 360design reprezintă o experiență fantastică. Nu numai din punct de vedere al serviciilor oferite, ci și al promptitudinii cu care le executa.
logo_wm
Marian Cazan
Windows and More

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.