CONFIGURATOR INTERACTIV

În zilele noastre, companiile trebuie să răspundă cerințelor individuale ale clienților cu produse personalizate. Acest lucru înseamnă numeroase provocări pentru producători, precum consultație sporită pentru configurarea corectă, crearea individuală a datelor de proiectare pentru fiecare client, ori calcularea în timp real a ofertelor.
Un configurator interactiv oferă clienților dvs. posibilitatea de a crea produse simplu și rapid, fără cunoștințe prealabile și fără teama de a greși. Seturile de reguli implementate ajută la evitarea combinațiilor incompatibile înainte ca acestea să se întâmple.

FĂRĂ CUNOȘTINȚE PREALABILE

Clienții care vor folosi un configurator interactiv pe site-ul tău nu au nevoie de cunoștințe tehnice complexe. Acesta este conceput într-un mod ușor de utilizat, cu ajutorul designerilor UI/UX, care gândesc întreg procesul de configurare, precum și toate posibilitățile pe care configuratorul le permite.

SETURI DE REGULI

Un configurator interactiv este construit în strânsă legătură cu producătorul. Nu orice combinație de atribute este posibilă, nu toate modelele unui produs pot avea aceași gamă de setări sau dimensiuni. Implementarea cât mai riguroasă a acestor seturi de reguli permite clienților o înțelegere mai bună a produsului și realizarea unor configurații mai eficiente.

NICIUN RISC

Realizarea unei configurații nu înseamnă automat și plasarea unei comenzi pentru produsul respectiv. Orice configurație poate fi salvată ca schiță, editată ulterior și comandată la momentul potrivit. Prin folosirea unui configurator interactiv, riscurile sunt 0 și nu ai grija că poți greși ceva.


Configuratoarele interactive simplifică astfel procesul de proiectare pentru clienții dvs., reducând în același timp volumul de muncă pentru vânzări și servicii.Image

360configurator reprezintă un configurator interactiv destinat industriei de termopane. Acesta permite realizarea de configurații multiple pentru o gamă variante de ferestre și uși de termopan, împreună cu accesoriile și atributele specifice fiecărui model.
Totodată, acest configurator interactiv este legat în mod direct de o platformă ERP, pentru gestionarea completă a fiecărei comenzi, precum și de un magazin online, care permite adăugarea dinamică de produse și servicii filtrate pentru modelul de termopan ales.


 
Sunt interesat de un configurator interactiv