Configurator interactiv

În zilele noastre, companiile trebuie să răspundă cerințelor individuale ale clienților cu produse customizate. Acest lucru înseamnă numeroase provocări pentru producători, precum consultație sporită pentru configurarea corectă, crearea individuală a datelor de proiectare pentru fiecare client, ori calcularea în timp real a ofertelor. Un configurator interactiv oferă clienților dvs. posibilitatea de a crea produse simplu și rapid, fără cunoștințe prealabile și fără teama de a greși. Seturile de reguli implementate ajută la evitarea combinațiilor incompatibile înainte ca acestea să se întâmple.

configurator interactiv - Prototyping process amico 1
configurator interactiv - User flow amico

Fără cunoștințe prealabile

Configurează ușor orice

Clienții care vor folosi un configurator interactiv pe site-ul tău nu au nevoie de cunoștințe tehnice complexe. Acesta este conceput într-un mod ușor de utilizat, cu ajutorul designerilor UI/UX, care gândesc întreg procesul de configurare, precum și toate posibilitățile pe care configuratorul le permite.

Fie că e vorba de configurarea unei mașini sau a termopanelor, ne asigurăm că utilizatorii vor face asta rapid, simplu și plăcut.

Niciun risc

Seturi de reguli

Un configurator interactiv este construit în strânsă legătură cu producătorul. Nu orice combinație de atribute este posibilă, nu toate modelele unui produs pot avea aceași gamă de setări sau dimensiuni. Implementarea cât mai riguroasă a acestor seturi de reguli permite clienților o înțelegere mai bună a produsului și realizarea unor configurații mai eficiente.
configurator interactiv - configurator
configurator interactiv - Warning amico

Productivitate ridicată

De 10 ori mai eficient

Când vine vorba de un produs complex pentru vânzare care este personalizat la fiecare nouă comandă, intervin multe probleme în toate procesele companiei. Un configurator va fluidiza traseul de muncă și va crește productivitatea companiei simțitor.
configurator interactiv - from configuration to invoice

Configuratoarele interactive simplifică procesul de proiectare pentru clienții dvs.

360configurator reprezintă un configurator interactiv destinat industriei de termopane. Acesta permite realizarea de configurații multiple pentru o gamă variante de ferestre și uși de termopan, împreună cu accesoriile și atributele specifice fiecărui model. Totodată, acest configurator interactiv este legat în mod direct de o platformă ERP, pentru gestionarea completă a fiecărei comenzi, precum și de un magazin online, care permite adăugarea dinamică de produse și servicii filtrate pentru modelul de termopan ales.

configurator interactiv - configurator usage

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.