Test drive in realitatea virtuala cu Audi: inovatie si trendsetting

Cuprins

In piata creata pentru iubitorii de autoturisme pasionati de noi experiente si provocari, un test drive nou este pregatit de cei de la Audi. Brandul de automobile a hotarat sa duca lucrurile la un alt nivel. Astfel, a luat decizia de a-si impresiona fanii cu un nou tip de test drive. Unul realizat in realitatea virtuala. Pentru a oferi potentialilor clienti o experienta unica, de neuitat, Audi a inceput sa lucreze la noua varianta de test drive.

test drive in realitatea virtuala

Primul test drive in realitatea virtuala

O simpla pornire de proba a automobilului, pe aleea din fata casei tale. Sau o tura data prin cartier. Noua experienta de realitate virtuala isi va gasi cu siguranta fanii, in curand. Procesul va fi cu siguranta facilitat in cel mai obisnuit mod de un dispozitiv de realitate virtuala pe care il pui pe fata, in dreptull ochilor.

La recent desfasuratul congres al dezvoltatorilor si producatorilor de automobile, Luca de Meo, unul din membrii consiliului de marketing al celor de la Audi, a anuntat ca Audi va initia un program nou, sub numele de Realitatea Virtuala Audi. Acesta e un nou mod de a oferi clientilor sai prima experienta virtuala intr-un automobil.

Audi: adaptat trendurilor

Programul pilot al acestui test drive in realitatea virtuala a fost derulat in Brazilia. Le-a oferit dealerilor de automobile Audi posibilitatea de a recurge la cea mai futuristica prezentare a unui automobil. De Meo sustine ca dispozitivul permite clientilor personalizarea interiorului automobilului si a exteriorului intr-un mod impresionant.

Audi nu a anuntat cand anume va face disponibil acest nou tip de test drive in realitatea virtuala. Insa un nou program pilot este gata sa inceapa in Detroit.

Producatorul de automobile care realizeaza atat designul cat si productia si distributia de autmobile marca Audi are sediul central in Ingolstadt, Bavaria, Germania. Automobilele ce intra sub numele de marca Audi sunt produse si asamblate in cele noua puncte de productie pe care Audi le are in intreaga lume. Audi este o marca dedicata fanilor sai. O marca ce sprijina sportul si competitiile sportive de mai multi ani. In fotbal, brandul are un parteneriat pe termen lung cu echipele FC Bayern Munich, Hamburger SV, 1. FC Nuremberg, Hertha Berlin, and Borussia Mönchengladbach si alte cluburi de peste hotare. Audi sponsorizeaza de asemenea si sporturile de iarna. Cupa de Ski Audi FIS Alpine poarta chiar numele brandului.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.