Grafica 3D pentru gameri

Cuprins

Fiecare categorie de divertisment este marcata de momente istorice, in dezvoltarea ei. Unele din aceste momente devin importante puncte de referinta pe care le recunoastem in momentul in care incepem sa le folosim ca repere ale dezvoltarii industriei, la un moment dat. Dezvoltarea jocurilor pe calculator din ultimii ani este cu siguranta marcata de dezvoltarea graficii 3D si a tehnlogiei 3D. Este important sa mentionam ca nu este vorba doar despre jocuri destinate copiilor, ci unui intreg grup social pentru care aceste jocuri sunt modalitatea principala de petrecere a timpului liber.

Grafica 3D pentru gameri

Cele mai populare jocuri din acest segment includ: Counter Strike , Grand Theft Auto, World of Warcraft, Call of Duty, Starcraft, Fallout, Age of Empires si majoritatea folosesc acum grafica 3D, pentru o experienta de joc inedita.

Un bun exemplu in acest sens este Cabal, un joc fantasy 3D, initial lansat in America de Nord, binecunoscut pentru elementele de joc, interesant de parcurs si utilizat, si pentru o experienta de joc foarte buna.Jucatorul poate sa isi inceapa aventura in oricare din cele trei orase puse la dispozitia sa si sa exploreze apoi lumea fantastica ce poarta numele de Cabal. Cele sase clase de jucatori de care Cabal dispune sunt:

Luptatorul – se bazeaza doar pe propria sa forta si foloseste de obicei sabia cu doua manere ca arma principala.

Spadasinii – sunt personaje PvE foarte puternice. Cu o bogata experienta in folosirea sabiilor cu doua taisuri, acestia pot face destul de mult damage, in ciuda faptului ca fiecare lovitura aplicata e mai degraba slaba, din punct de vedere al punctelor acumulate.

Vrajitorul – este cel care lanseaza blesteme si incantatii magice, facand damage rapid si efficient. Din pacate insa, Vrajitorul nu poarta armura, ceea ce il face usor de invins in lupte corp la corp. In interventiile facute de la distanta insa, iese usor invingator.

Spadasinii de forta – sunt maestrii atat in lansarea de incantatii magice cat si in folosirea sabiilor ‘meele’. Sunt rapizi si agili, facand damage rapid, dar nu au armuri rezistente. Cu toate acestea sunt priviti ca unii dintre cele mai bune personaje ‘pvp’.

Scutierii de forta – sunt modele standard de ‘tank’ din Cabal. Au cel mai bun system de aparare si cele mai bune abilitati defensive, insa nu reusesc sa faca mult damage. Sunt considerate personaje ‘PvE’ deoarece au atat skilluri, defensive cat si ofensive, exceptionale.

Arcasii de forta –sunt personajele generice ale jocului Cabal.

Aceste clase de personaje sunt cel mai des intalnite in jocurile pe calculator, de fapt. Adaptarea facuta pentru a se mula pe povestea jocului, precum si firul actiunii ii transforma si ii personalizeaza in functie de joc. Dezvoltarea graficii 3D ii face cu siguranta mult mai atractivi, in timpul jocului si le confera o aparitie spectaculoasa, de fiecare data. De aceea, gamerii intampina cu entuziasm utilizarea graficii 3D in jocurile preferate.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.