QCargo

360Design a colaborat strâns cu QCargo pentru a dezvolta un site web care să îndeplinească cerințele specifice ale companiei. Acest proiect a început cu o analiză atentă a obiectivelor QCargo, urmărind să creeze un design web care să fie nu doar estetic, ci și extrem de funcțional. Echipa s-a concentrat pe a asigura o experiență de navigare simplă și directă, facilitând accesul rapid și eficient la informațiile cheie.

Designul site-ului combină claritatea și eficiența, punând la dispoziție o structură organizată care îndrumă vizitatorii către resursele și serviciile dorite fără întârziere. Caracteristici suplimentare, precum sistemul de urmărire a expedierilor, au fost integrate pentru a îmbogăți funcționalitatea și a aduce un plus de valoare utilizatorului final.

Aspectul vizual al site-ului a fost conceput pentru a reflecta profesionalismul și dinamismul QCargo, folosindu-se de o paletă de culori coezivă și elemente grafice care se aliniază cu identitatea de brand a companiei. Tehnologia modernă stă la baza performanței site-ului, asigurând funcționare optimă pe diferite dispozitive și o bună poziționare în rezultatele motoarelor de căutare.

Prin această colaborare, 360Design a reușit să creeze un echilibru între estetică și funcționalitate, livrând un site web care nu doar că prezintă eficient serviciile QCargo, dar oferă și o platformă solidă pentru interacțiunea cu clienții în mediul digital.

QUICK-Expeditii
QCargo

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.