300 de tururi virtuale ale muzeelor din intreaga lume

Cuprins

Cu siguranta ati fost pusi cel putin o data in situatia de a alege intre a va petrece ziua intr-un spa, beneficiind de un masaj relaxant, si intre a vizita un muzeu interesant, in vacanta pe care ati avut-o. E drept ca am ajuns ca, in mare parte din situatiile oferite sa alegem sa separam cumva vacantele noastre de odihna de cele destinate explorarii. Uneori avem mai degraba intentia de a vizita Parisul si uneori preferam sa ne relaxam motaind cu un cocktail in mana, undeva pe o plaja pustie.

Dar ce faci in acele situatii in care chiar ai vrea sa ai ocazia sa vezi un muzeu pe care ti-ai dorit sa il vezi de multa vreme, dar ai atat de putin timp la dispozitie, incat nu ai niciun chef sa iti petreci timpul asteptand la o coada interminabila? Ce faci daca impresionistul lor preferat este Van Gogh, dar coada de asteptare la muzeu este atat de lunga incat iti vine sa te duci sa iti iei o cafea, mai bine?

Muzeele virtuale sunt acum disponibile in numar larg, gratuit. Tot ce iti trebuie este un computer si o conexiune la Internet si esti gata de vizita. Partea buna este ca nici nu e nevoie sa te ridici de pe canapea, ca sa incepi turul. Dezvoltarea tehnologica din ultima perioada a facut posibil si facil accesul la oricare din tururile virtuale al muzeelor disponibile, in intreaga lume.

Tururi virtuale online

Si lucrurile nu se opresc aici. Profesorii si invatatorii de azi isi pot duce elevii sau studentii in vizite virtuale care sa aiba loc exclusiv pe platformele si website-ul unui muzeu, la alegere. Aceste unelte virtuale pot fi folosite pentru a studia, pur si simplu, in timpul cursurilor, de asemenea. Iata cateva din aceste muzee:

Galeria NationalaEste Galeria care prezinta istoria Americii. Reprezentand elemente ale artelor vizuale si ale noilor influente media, Galeria Smithsoniana expune cei mai importanti poeti, presedinti, personalitati vizionare ale Statelor Unite sau actori care ilustreaza istoria Americii.

Muzeul Smithsonian Institutul Smithsonian este unul dintre cele mai mari muzee si, de asemene,a unul dintre cele mai cunoscute institute de cercetare. Include 19 muzee si Gradina Zoologica Nationala.

Muzeul Field Prezinta peste 25 de milioane de exponate care ilustreaza de la Dinozauri pana la plante specific Peruviene sau masti Inuite. Colectiile muzeului spun povestile fundamentale ale planetei, vietii si culturii sale.

Muzeul The British Muzeul gazduieste mii de expozitii din intreaga lume. Organizeaza de asemenea tururi gratuite sau platite in celelalte muzee din lume.

Muzeul National de Istoria Femeilor Colectiile sale prezinta contributia femeilor la fondul cultural, socal si economic al tarii, de-a lungul istoriei Americii.

tururi virtuale

Lista completa de muzee care pun la dispozitie tururi virtuale.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.