360design pentru Start-up Nation

Cuprins

De ce să aplici la Start-up Nation 2022

Sigur ai tot auzit de opțiunea de a primi fonduri nerambursabile. Ai vrea să-ți crești afacerea? Ai nevoie de un boost pentru a obține rezultate și mai bune decât până acum? Nu mai căuta, te putem ajuta să ajungi la idealurile tale!

start up nation 3

Ce este Start-up Nation 2022?

Programul Start-up Nation constă în acordarea de fonduri nerambursabile de până la 40.000 de euro pentru microîntreprinderi și firme mici și mijlocii (IMM-uri). Prin intermediul acestui program, poți beneficia de fonduri din partea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. Dacă firma ta a fost înființată după 01.01.2020 și nu are datorii la bugetele de stat sau locale, continuă să citești pentru a afla cum să beneficiezi de schema de ajutor de minimis.

Cum te putem ajuta pentru a obține ajutorul de minimis

Pe lângă o serie de criterii pentru a obține aceste fonduri (criterii pe care le puteți găsi pe pagina noastră), este necesar să ai și un pachet de digitalizare pentru afacerea ta. Aici intrăm noi în acțiune!

Oferim servicii IT și am ajutat mai multe firme în edițiile anterioare Start-up Nation cu nevoile lor de digitalizare.

Conform noului program, un pachet de digitalizare presupune minimum un site de prezentare a activității sau magazin online, cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu dețin alt site. Acesta trebuie să fie funcțional la data depunerii cererii de rambursare a ajutorului de minimis și pe toată perioada de monitorizare. De asemenea, cheltuieli de promovare a site-ului/magazinului online, un soft necesar desfășurării activității și semnătură electronică. Pachetul sau voucherul de digitalizare poate cuprinde și echipamente IT.

Pachetul de digitalizare este cheltuială eligibilă obligatorie și este în valoare minimă de 25.000 lei.

Dacă ai nelămuriri în legătură cu acest criteriu pentru fonduri, noi îți sărim în ajutor!  De la crearea unui site performant și ușor de navigat până la crearea unui soft pentru desfășurarea activității. Te poți baza cu încredere pe noi!

Avem o experiență vastă în domeniul IT și o serie de clienți mulțumiți de colaborarea noastră. Garantăm crearea unui pachet de digitalizare performant, care te va aduce mai aproape de visul tău! În plus, oferim mentenanță și suport în legătură cu utilizarea voucherului de digitalizare.

Aplică astăzi pentru Start-up Nation 3

Încă ești nesigur în ceea ce privește voucherul de digitalizare? Contactează-ne pentru a ne consulta în legătură cu nevoile tale și fii mai aproape de obținerea unor fonduri nerambursabile de până la 40.000 de euro!

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.