Pachetul digital pentru afaceri

Cuprins

Obținerea fondurilor pentru afacerea ta poate aduce cu sine diferite dificultăți. Atunci când este vorba despre digitalizarea respectivei afaceri, procesul poate deveni chiar mai complicat și greu de dus la capăt. Însă Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a venit cu o soluție.

Astfel, cei ce se vor înscrie în programul StartUp Nation sau Femeia Antreprenor edițiile 2022, și vor fi considerați eligibili în urma analizei dosarelor, vor putea beneficia de fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei (circa 40.000 de euro) fiecare, să facă investiții. Printre cheltuielile obligatorii se numără și investirea în pachetul digital (voucher de digitalizare). Iar pentru acest capitol, 360design este mai mult decât pregătit.

voucher digitalizare

Ce poate să conțină pachetul digital

Aici pot intra una sau mai multe cheltuieli eligibile, printre care: site de prezentare a activității, magazin online, cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, cheltuieli de promovare a site-ului / magazinului on-line, soft necesar desfășurării activității, semnătură electronică, echipamente IT, tehnică de calcul tip PC, unitate centrală, server, monitor, imprimantă /copiator /multifuncțională, inclusiv sisteme portabile, licențe necesare desfășurării activității, telefoane smart, tablete. 

După cum am menționat anterior, pachetul digital (voucherul de digitalizare) reprezintă cheltuială obligatorie în cadrul Programului. Cei ce nu îl au pot fi respinși de la finanțare. Mai mult, valoarea minimă pentru pachet este de 25.000 de lei din totalul cheltuielilor eligibile. 

Cum te poate ajuta 360design

Ai nevoie de un website nou profesional? Dar un magazin online unde îți poți expune produsele sau serviciile? Sau chiar un software personalizat, realizat conform nevoilor tale. În plus, promovarea serviciilor și produselor este la fel de importantă. Dacă te regăsești în oricare din aceste scenarii, nu mai sta pe gânduri și contactează-ne. 

Cere o ofertă pentru pachetul digital, iar noi venim cu soluții eficiente și pliate pe cerințele și nevoile tale. Astfel, poți să ai cel mai bun pachet digital de pe piață și poți beneficia de fonduri pentru afacerea ta. 

Fiind o agenție web interactivă cu peste 14 ani de experiență în domeniul IT și marketing digital, suntem mereu deschiși provocărilor. Venim întotdeauna cu soluții menite să dezvolte atât afacerea, cât și omul din spatele afacerii.

Pentru alte întrebări, intră pe www.360design.ro/contact/ și cere o ofertă chiar astăzi.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.