Software Personalizat

Digitalizarea unei afaceri include mai multe etape. Una dintre cele mai importante este integrarea unui software personalizat care să permită automatizarea proceselor repetitive ori a celor care pot fi afectate de eroarea umană. Printre acestea putem enumera efectuarea de calcule complexe, gestionarea bazelor de date, realizarea de rapoarte specifice sau managementul angajaților.

software personalizat - Customer Survey amico
software personalizat - Business Plan amico

Strategie și planificare

Consultanță de business

Primul pas în realizarea unui software personalizat este înțelegerea business-ului tău și a problemelor pe care le-ai întâmpinat. Împreună vom gândi o soluție potrivită pentru nevoile tale și vom construi un plan pentru a-ți atinge obiectivele cât mai eficient și în cel mai scurt timp.

Posibilități nelimitate

Experiență în programare

Experiența cu clienții ne-a ajutat în dezvoltarea unui mod de abordare cât mai eficient în rezolvarea problemelor care pot apărea într-un business. Te încurajăm să fii creativ și să vii cu orice propunere de funcționalități. Împreună vom alege cele mai bune variante pentru tine!
software personalizat - Devices amico
software personalizat - Select amico

Versiunea Beta

Validarea soluției

Fiind vorba despre un software personalizat, realizat special pentru tine, procesul de validare și testare este unul riguros. Urmărim cu atenție ca acesta să atingă obiectivele stabilite inițial. Suntem deschiși să primim constant feedback-ul tău astfel încât soluția realizată să fie una de succes.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.