Avantajele unui tur virtual 360°

Cuprins

V-ati intrebat de ce suntem atat de entuziasmati de noul nostru tur virtual 360° pentru imobiliare? Sau de strategia de marketing care le promoveaza sub numele de ‘walkthrough’? Este pur si simplu placerea de a va putea oferi un real avantaj competitiv. Chiar un profil de business mai bine conturat si mai profesionist.

Regulile nescrise din domeniul imobiliarelor

Cea mai importanta regula a pietei imobiliarelor este bineinteles localizarea, localizarea, localizarea. Daca scopul principal este vanzarea, inchirierea, sau subinchirierea unei proprietati imobiliare, care este localizata intr-o zona buna, prima parte a problemei este deja rezolvata. Al doilea lucru important, si cel decisiv, e in ceea ce priveste atitudinea fata de proprietate. Anume prezentarea ei. Un potential client va vedea o proprietate ca fiind ‘draguta’ sau ‘grozava’ in functie de felul in care ii este prezentata.

Lumea imobiliarelor e extrem de competitiva. Metodele traditionale, indelung utilizate pur si simplu nu mai sunt suficiente.  Anunturile din ziar, afisele si posterele sau listarea in cadrul anunturilor imobiliare online: nu mai au acceasi eficacitate. Nici pentru a vinde, nici pentru a inchiria o proprietate. Daca vrei cu adevarat ca proprietatea ta sa fie remarcata, trebuie sa ii faci o prezentare corespunzatoare. Unul dintre cele mai impresionante si eficiente moduri de a prezenta o proprietata imobiliara, este prin intermediul tehnologiei care creeaza o experienta interactiva unica, cunoscuta sub numele de tur virtual 360°.

Tineti cont de faptul ca, pentru a lua o decizie rapida si bine informata, vizitatorii unei proprietati nu trebuie grabiti sau impinsi de la spate. In acelasi timp, prezentarea nu trebuie sa riste sa fie plictisitoare. Oferiti-le oportunitatea de a se deplasa dupa bunul plac, dintr-o camera in alta. Ca si cand s-ar afla intr-adevar acolo, in timp ce stau relaxati pe canapeaua de la ei de acasa! Este cea mai buna vizita pe care le-o poti oferi, de fapt. In plus, tu poti face cu usurinta alegeri ce tin de luminiozitatea si mometul zilei in care sunt facute fotografiile ce compun turul virtual. Pentru cea mai insorita vizionare de casa, de fiecare data!

tur virtual 360°

Iata principalele avantaje ale unui tur virtual 360°

  1. Costuri mai mici pentru tine si servicii mai bune pentru clientii tai.

Poate parea costisitor sa realizezi un tur virtual de calitate. Cu randari care sa iti recreeze spatiul prezentat. Aceasta investitie insa se va amortiza mai repede decat iti poti imagina. Vei observa ca prezentarea unei proprietati intr-un tur virtual online va face o selectie a priori a potentialilor clienti care te vor contacta in vederea achizitiei. Vei fi eliberat de acele vizionari inutile care nu fac decat sa iti piarda timpul, banii si sa iti consume energia. Statisticile au demonstrat ca tururile virtuale cresc numarul clientilor serviti intr-un anumit interval temporal. De ce? Atunci cand ajung sa vada proprietatea, la propriu, turul virtual vizionat de cateva zeci de ori, acasa, i-a ajutat sa isi formeze deja o opinie. Astfel, este mai probabil ca vor lua mai rapid o decizie. Prin urmare, valoarea timpului agentui, creste.

  1. Un tur virtual 360° munceste de fapt 24/7 pentru tine

Un tur virtual 360° este o prezentare disponibila 24/7, a proprietatii pe care dorest sa o vinzi sau sa o inchiriezi. Potentialii clienti vor aprecia cu siguranta faptul ca pot sa petreaca oricat de mult timp doresc, explorand fiecare camera si aratand prietenilor ce descoperire au mai facut. In timp ce asta se intampla online, tu nici nu trebuie sa fi in oras, macar.

  1. Iti aduce clientii potriviti

Pentru un agent imobiliar, cei mai buni clienti sunt aceia care sunt constienti, bine informati si implicati. Experienta interactiva a unui tur virtual poate sa ii ghideze in gasirea celei mai potrivite oferte. Prin intermediul turului virtual, ei pot ‘vizita’ multe proprietati inainte de a se decide asupra unei liste de proprietati preferate, pe care sa le vizioneze efectiv, alaturi de un agent imobiliar.

Te-am convins? Daca nu, intra pe 360design, acolo gasesti ce astfel de tururi am mai facut!

 

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.