Digitalizarea afacerii tale

Cuprins

Ce este digitalizarea?

Digitalizarea se referă la optimizarea procesului de afaceri prin utilizarea de softuri și tehnologii inovatoare. Odată cu dezvoltarea de tehnologii noi, clienții și partenerii tăi au mai multe moduri de a interacționa cu business-ul tău, atât online cât și offline. Schimbările majore cauzate de criza sanitară au determinat multe business-uri să se îndrepte către online și să pună la dispoziția clienților o nouă experiență digitală. Digitalizarea unei afaceri are ca scop creșterea profitabilității și a veniturilor companiei prin decizii informate.

Beneficiile Digitalizării pentru Afacerea ta

digitalizarea fac

Ce presupune aceasta?

In funcție de industrie și de activitatea afacerii tale, furnizarea de produse ori prestarea de servicii, finalitatea digitalizării diferă.

Teoretic, digitalizarea presupune prelucrarea informațiilor specifice business-ului tău și optimizarea procedurilor interne. Pe baza instrumentelor de tip analytics putem converti cantitatea foarte mare de date și informații asfel încât să genereze venituri și noi lead-uri. O comunicare bine gândită și un mesaj relevant pentru potențialii clienți se va traduce printr-o expunere mărită a afacerii tale.

Exemplu concret de Digitalizare.

Un subiect foarte relevant în această perioadă a fost accesul la serviciile medicale. Companiile furnizoare de servicii de sănătate au implementat module de consultații online și asistență medicală la distanță cu ajutorul platformelor digitale. Din confortul propriei locuințe, poți beneficia de consultul medicului doar utilizând PC-ul sau smartphone-ul, economisind timp și bani.

Cu ce te putem ajuta?

Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) din România vor putea obține fonduri europene de 30.000 – 100.000 de euro pentru achiziționarea de calculatoare și alte echipamente precum și servicii pentru digitalizarea IMM. Baza legală este HG nr. 677 din 14.08.2020 și Ordinul nr. 1486/4255/2020.

Afla aici Categoriile de cheltuieli eligibile prin Programul de Digitalizare IMM.

Contactează-ne și împreună vom contura soluția tehnică pentru digitalizarea afacerii tale accesând fonduri nerambursabile.

De peste 13 ani, 360 Design este expert în soluții custom software, ERP, CRM și BI, cu implementări în peste 250 de companii, atât la nivel național, cât și internațional.

Digitalizare

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.