Evolutia tehnologiei – randari 3D in designul interior

Cuprins

Tehnologia 3D a influentat in ultimul timp varii domenii ce tin de arhitectura sau tehnologie, in vreun fel. In termeni mai largi, influenta tehnologiei computerizate asupre designului interior a fost uriasa, pana la urma. Ceea ce se intampla acum putea fi greu imaginat acum cativa ani. De la facilitarea comunicarii cu clientul si pana la prezentarea produselor, o noua lume a posibilitatilor se deschide in designul interior al utimilor 40 de ani. Aceasta a schimbat felul in care este realizat designul interior propriuzis intr-un fel ce adauga o calitate deosebita prezentarilor facute clientului si face mai sigura semnarea contractului.

randari 3D

In trecut, prin anii 70, tot ce ii trebuia unui designer interior era o foaie de usa – asezata pe doua capre – un teu, niste echere si o rola de hartie de calc impreuna cu cateva creioane si un stilou. Totul se intampla prin maiestria mainilor sale. Este evident ca de atunci, lucrurile s-au schimbat tare mult.

Vederea unei randari foto-realiste pentru prima oara este intr-adevar o experienta care te schimba. E greu sa iti imaginezi ce poate crea omul din nimic. Profesionistii 3D pot sa realizeze randari 3D ce arata ca o fotografie a unui spatiu real si existent, in doar cateva ore. Este ceva obisnuit azi sa nu poti spune cu siguranta daca imaginea reprezinta o fotografie reala sau o randare 3D foto realista.

randari 3D  - bucatarie

Mai mult, imprimantele si scanerele 3D pot sa reproduca usor aceste randari. Iar imprimantele 3D pot chiar sa creeze aceste spatii, la cerere.

Posibilitatea de a crea randari 3D pe care sa le prezinti clientului ofera oricarui profesionist posibilitatea de a arata cum va fi realizat un proiect, inca inainte ca prima caramida sa fie zidita. In mod firesc, fiecare proiect incepe cu o evaluare a nevoilor clientului. Urmeaza etapa marcata de inspiratie si schitarea proiectului. Apoi un plan general este prezentat. Acesta cuprinde elemente si detalii ce aduc imaginea proiectului in fata ochilor nostri. Ultima etapa este cea a randarii propriu zise. Designerul poate acum sa schimbe materialele, sa experimenteze cu diverse combinatii de culori si ansambluri de lumini.

Randarea finala este partea cea mai importanta a unei prezentari. Este un lucru obisnuit ca o prezentare sa inceapa prin conturarea unui concept si sa fie finalizata prin prezentarea randarii 3D. Posibilitatea de a vedea un spatiu asa cum va arata el dupa ce designerul si-a facut treaba este un avantaj de business necontestat.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.