Gaja Multitool – O imprimanta multifunctionala 3D fabricata in Polonia

Cuprins

Compania poloneza TYTAN 3D, a prezentat cu mândrie un nou proiect. Prima imprimanta multifunctionala 3D, pentru lut, fabricata in Polonia – pe numele sau Gaia 3D Multitool.

Noua imprimanta are o multitudine de capete de imprimare interșanjabile.

Compania condusa de Pawel Rokita si Janusz Wojcik, a recreat succesul celor doua imprimante realizate acum un an – Goliat (o imprimanta metalica realizata pentru RepRap 3D Printers) si Gaia 3D – prima imprimanta 3D dedicata ceramicii si lutului.

imprimanta multifunctionala 3D

Asa cum a anuntat Janusz Wojcik, ”Compania TYTAN 3D a fost surprinsa sa descopere alaturi de Pawel Rokita, care sunt multiplele avantaje pe care sistemul mecanizat al imprimantei Gaia 3D le aduce.” In cadrul testelor, si-au dat seama cat de simplu este sa schimbi capetele de imprimare in functie de forma si modelul cautat. Au realizat capul de imprimare dintr-un material plastic, care sa permita o mai simpla manevrabilitate. Apoi au montat si routerul. Au fost incantati sa descopere, asa cum se si asteptau, de altfel, ca imprimanta poseda calitati superioare oricarei alte imprimante realizate pana atunci. Astfel, au luat decizia de a realiza mai multe capete de imprimare care sa poata fi schimabte cu usurinta, intre ele. Astfel, Gaia 3D s-a transformat in Gaia 3D Multitool.

Gaja Multitool – dezvoltarea imprimantei 3D si transformarea ei intr-o unealta multifunctionala

Rezervorul principal al imprimantei Gaja Multitool are o capacitate de 1 litru si este montat direct pe imprimanta 3D. Este ideal pentru imprimarea pieselor si obiectelor de mici dimensiuni. Poate fi alimentata cu lut, simplu si rapid. Curățatul ia doar cateva minute. Imprimanta multifunctionala 3D Gaia Multitool beneficiaza de un rezervor aditional, cu o capacitate de 10 litri. Acest rezervor poate fi adaugat imprimantei si poate fi alimentat printr-un furtun flexibil, pentru o mai mare manevrabilitate. Astfel, imprimanta poate deveni rapid una dedicata proiectelor si pieselor de mari dimensiuni.

Gaia Multitool permite amestecul si selectia personala a rasinilor si adezivilor folositi in cadrul procesului de imprimare. Posibilitatile de alegere sunt infinite si includ amestecuri de bronz, aluminiu, sticla, alama, hartie sau ciment.

Gaja Multitool este montata pe un schelet rigid realizat din foi de aluminiu cu grosime de 10 mm. Acesta asigura stabilitatea masinariei, in cadrul transportului.

Pe scurt, Gaia 3D Multitool este destinata imprimarii obiectelor din lut. Pune la dispozitia celor interesati o platforma multifunctionala moderna, cu capete de imprimare intersanjabile. Utilizatorii vor fi impresionati sa descopere ca este vorba de mai bine de 10 capete de imprimare diferite, gata sa satisfaca cele mai extravagante gusturi.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.