ICEEhealth2017

Cuprins

După ediţia de anul trecut a ICEEhealth (ICEE.health), pe 16 iunie, în cadrul festivalului ICEE.fest va aduce la Bucureşti specialişti recunoscuţi pe plan mondial în domeniul tehnologiei digitale. Aceștia modelează şi influenţează pozitiv, în tot mai mare măsură, domeniul sănătăţii publice.

ICEE este una dintre cele mai serioase iniţiative la nivel est-european. Sunt recunoscuți în promovarea spaţiului digital şi a tehnologiilor de ultimă generaţie. Din 2008 încoace, evenimentele şi proiectele ICEE s-au extins. Astfel, acoperă cu success cele mai interesante noutăți dintr-o largă categorie. Printre acestea se includ VR, AR, performance marketing, adtech, martech, apps, e-commerce și smart-living.

De ce este ICEEhealth important

Tehnologizarea informaţiei şi digitalizarea programelor ce ţin de sănătate (eHealth) constituie o piață relativ nouă. Se poate observa o evoluție spectaculoasă în ultimii 5 ani. Această face ca ICEE.health 2017 să fie mult așteptat de public. Progresele făcute în domeniul sănătății sunt urmărite cu interes. Mai ales cele care folosesc tehnologia de imprimare 3D- în realitate virtuală şi augmentată sau în blockchain. În paralel, în cadul unei sesiuni special organizate, va fi și o dezbatere pe tema oportunităţilor pe care mediul digital le oferă sănătăţii publice în România.

Vor fi prezentate în detaliu soluţii deja testate şi  implementate în SUA, Europa sau Asia. “Digitalizarea în domeniul sănătăţii publice este considerată nu doar o modalitate de a îmbunătăţi performanţele din acest domeniu, dar şi un motor de dezvoltare economică”, explică Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.

ICEEhealth - sănătate în vr
ICEEhealth
ICEEhealth pentru toți

Evenimentul este deschis tuturor. Este și primul de acest fel din România, alăturându-se curentului Everyone Included™. Ideologia curentului este promovată de Denise Silber, pionier eHealth, decorat în Franţa cu Legiunea de Onoare. Acesta va fi şi unul dintre invitaţi.

iCEE.health se adresează deopotrivă guvernanţilor, managerilor de spitale, doctorilor, pacienţilor, antreprenorilor, cercetătorilor, celor din industria farma, designerilor sau inginerilor. pe scurt, tuturor celor interesaţi de felul în care pot folosi tehnologia pentru a fi mai sănătoşi.

Invitati ICEEhealth2017

Lista invitaţilor prezenţi în cadrul evenimentului include specialişti din Marea Britanie, Franţa, Statele Unite ale Americii, Germania, Cehia, Olanda, Canada şi România. Printre aceştia:

-Eugene Borukhovich (Bayer): inteligenţă artificială în domeniul sănătăţii

-Nick Adkins (#pinksocks) – empatie şi telemedicină

-Cristina de Juan (Innovate Medtec) – schimbarea include educaţia medicală

-Raluca Badea (Tremdix) – soluţii digitale pentru diagnosticare în neurologie

-Casper Smeets (Rockstart) – despre cum un sistem de sănătate se poate schimba doar împreună cu toţi participanţii

-Simona Reţea – dincolo de magie, cazul copiilor cu nevoi de îngrijire paliativă

-Călin Brandabur – imprimarea 3D în domeniul sănătăţii

-Aline Noizet (Health 2.0) – digitalul schimbă sistemele de sănătate în Europa

-Thomas Mershon (CBD Global) – ce pot învăţa pacienţii şi doctorii despre marijuana medicinală de la comunităţile online.

Aici găsiţi lista completă a invitaţilor. Bilete se pot cumpăra de pe site-ul festivalului. În plus, dacă ești din domeniu farma și vrei să-ți crești afacerea, intră pe site-ul nostru și vezi cum te putem ajuta.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.