ICEEhealth2017

ICEEhealth2017

După ediţia de anul trecut a ICEEhealth (ICEE.health), pe 16 iunie, în cadrul festivalului ICEE.fest ICEE  va aduce la Bucureşti specialişti recunoscuţi pe plan mondial în domeniul tehnologiei digitale care modelează şi influenţează pozitiv, în tot mai mare măsură, domeniul sănătăţii publice.

 

ICEE este una dintre cele mai serioase iniţiative la nivel est-european, cu o recunoaştere în promovarea spaţiului digital şi a tehnologiilor de ultimă generaţie. Din 2008 încoace, evenimentele şi proiectele ICEE s-au extins, acoperind cu success cele mai interesante noutăţi dintr-o largă categorie ce include VR, AR, performance marketing, adtech, martech, apps, e-commerce şi smart-living.

 

Tehnologizarea informaţiei şi digitalizarea programelor ce ţin de sănătate (eHealth) constituie o piaţă relativ nouă, ce arată o evoluţie spectaculoasă, în ultimii 5 ani. Această face ca ICEE.health 2017 să fie mult aşteptat de public. Sunt urmărite cu interes, mai ales progresele făcute în domeniul sănătăţii – folosind tehnologia de imprimare 3D- în realitate virtuală şi augmentată sau în blockchain. În paralel, în cadul unei sesiuni special organizate, se va organiza şi o dezbatere pe tema oportunităţilor pe care mediul digital le oferă sănătăţii publice în România.

Vor fi prezentate în detaliu soluţii deja testate şi  implementate în SUA, Europa sau Asia. “Digitalizarea în domeniul sănătăţii publice este considerată nu doar o modalitate de a îmbunătăţi performanţele din acest domeniu, dar şi un motor de dezvoltare economică”, explică Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.

 

Evenimentul este deschis tuturor şi este primul de acest fel din România, alăturându-se curentului Everyone Included™. Ideologia curentului este promovată de Denise Silber, pionier eHealth, decorat în Franţa cu Legiunea de Onoare, care va fi şi unul dintre invitaţi.

iCEE.health se adresează deopotrivă guvernanţilor, managerilor de spitale, doctorilor, pacienţilor, antreprenorilor, cercetătorilor, celor din industria farma, designerilor, inginerilor sau celor interesaţi de felul în care pot folosi tehnologia pentru a fi mai sănătoşi.

 

Invitati ICEEhealth2017

Lista invitaţilor prezenţi în cadrul evenimentului include specialişti din Marea Britanie, Franţa, Statele Unite ale Americii, Germania, Cehia, Olanda, Canada şi România, printre aceştia: Eugene Borukhovich (Bayer) – inteligenţă artificială în domeniul sănătăţii, astăzi; Nick Adkins (#pinksocks) – empatie şi telemedicină; Cristina de Juan (Innovate Medtec) – schimbarea include educaţia medicală; Raluca Badea (Tremdix) – soluţii digitale pentru diagnosticare în neurologie; Casper Smeets (Rockstart) – despre cum un sistem de sănătate se poate schimba doar împreună cu toţi participanţii; Simona Reţea – dincolo de magie, cazul copiilor cu nevoi de îngrijire paliativă; Călin Brandabur – imprimarea 3D în domeniul sănătăţii; Aline Noizet (Health 2.0) – digitalul schimbă sistemele de sănătate în Europa sau Thomas Mershon (CBD Global) – ce pot învăţa pacienţii şi doctorii despre marijuana medicinală de la comunităţile online.

 

Aici găsiţi lista completă a invitaţilor. Bilete se pot cumpăra de pe site-ul festivalului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *