Noua jucarie inteligenta, imprimata 3D – Dinozaurul celor de la IBM Watson

Cuprins

Tehnologia de imprimare 3D este cea mai recent utilizata gaselnita, prin care poți crea o jucarie inteligenta imprimata 3D si accesoriile adiacente. Insa, pana acum, o jucarie cu adevarat inteligenta, care sa foloseasca aspecte ale inteligentei cognitive si care sa poata fi folosita in procesul de invatare, nu a fost prezentata publicului larg. Veti spune, bineinteles ca o astfel de jucarie nu poate fi in totalitate imprimata cu ajutorul unei imprimante 3D. Insa va inselati. Aceasta jucarie inteligenta, sub forma unui dinozaur simpatic, este deja disponibila si gata de a fi imprimata, spre bucuria copilului dumneavoastra!

jucarie inteligenta, imprimata 3D

Elementhal Path ofera prima jucarie inteligenta, imprimata 3D

Cei de la Cogni Toy au creat o noua companie. Aceasta se numeste Elementhal Path si este extrem de inovativa. Cu ajutorul imprimarii 3D, au creat un dinozaur care este atat amuzant, cat si jucaus. Fiind si inteligent, egata sa se implice in procesul educational al copilului. Diversele parti ale corpului dezvaluie butoane ascunse, care permit o interactiune calda si familiara. De exemplu, apasand burtica dinozaurului, copilul poate vorbi direct cu el.

Asa cum puteti vedea in filmuletul de prezentare, dinozaurul poate raspunde la sute de intrebari. Totul intr-o maniera specifica varstei copilului. Poate primi comenzi simple. Poate spune o multime de povesti. Impreuna cu copilul, dinozaurul poate sa se joace si chiar sa creeze noi povestiri sau sa spuna glume.

Cel mai impresionant lucru este faptul ca din interactiunea cu copilul, dinozaurul incepe sa isi modeleze incet incet personalitatea. Jucaria este prin urmare atat educationala, cat si extrem de distractiva pentru copiii cu varste intre 4 si 7 ani, Plus, ii poate ajuta sa isi dezvolte o serie de abilitati cognitive de baza, tinandu-i in acelasi timp, departe de ecranul unui televizor sau al unei tablete.

De ce este necesara o astfel de jucarie

Asa cum au explicat cei de la Elemental Path, in campania lor de pe Kickstarter, exista o lipsa acuta de jucarii educationale. Ei au dorit sa suplineasca cumva aceasta lipsa. Asa a luat nastere ideea crearii unei jucarii, cu care copii sa se joace si sa invete lucruri noi si interesante, interactionand cu un obiect si nu un ecran, in acelasi timp.

Practic, cei de la Elementhal Path au reusit sa initieze un nou trend al jucariilor. Prin acesta, permit copiilor sa initieze conversatii inteligente cu jucaria din fata lor. Tehnologia disponibila la acest moment permite jucariei sa asculte, sa vorbeasca si sa se dezvolte, impreuna cu copilul de langa ea. Este cu siguranta un element educational personalizat despre care vom mai auzi in viitorul apropiat.

Pe 360design, la sectiunea Blog, poti gasi si mai multe noutati din domeniul digital. Daca o jucarie inteligenta ti se pare interesanta, intra si citeste despre alte reusite din domeniu.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.