jucarie inteligenta, imprimata 3D

Noua jucarie inteligenta, imprimata 3D – Dinozaurul celor de la IBM Watson

Tehnologia de imprimare 3D este cea mai recent utilizata gaselnita, pentru crearea de jucarii inteligente imprimate 3D si accesoriile adiacente. Insa, pana acum, o jucarie cu adevarat inteligenta, care sa foloseasca aspecte ale inteligentei cognitive si care sa poata fi folosita in procesul de invatare, nu a fost prezentata publicului larg. Veti spune, bineinteles ca o astfel de jucarie nu poate fi in totalitate imprimata cu ajutorul unei imprimante 3D. Insa va inselati, aceasta jucarie, sub forma unui dinozaur simpatic, este deja disponibila si gata de a fi imprimata, spre bucuria copilului dumneavoastra!

jucarie inteligenta, imprimata 3D

Elementhal Path ofera prima jucarie inteligenta, imprimata 3D

Cei de la Cogni Toy au creat o noua companie, extrem de inovativa, sub numele de Elementhal Path. Acestia au creat cu ajutorul imprimarii 3D, un dinozaur care este atat amuzant cat si jucaus si inteligent, gata sa se implice in procesul educational al copilului. Diversele parti ale corpului dezvaluie butoane ascunse, care permit o interactiune calda si familiara. De exemplu, apasand burtica dinozaurului, copilul poate vorbi direct, cu el. Asa cum puteti vedea in filmuletul de prezentare, dinozaurul poate raspunde la sute de intrebari, intr-o maniera specifica varstei copilului, poate primi comenzi simple si poate spune o multime de povesti. Impreuna cu copilul, dinozaurul poate sa se joace si chiar sa creeze noi povestiri sau sa spuna glume. Cel mai impresionant lucru este faptul ca din interactiunea cu copilul, dinozaurul incepe sa isi modeleze incet incet personalitatea. Jucaria este prin urmare atat educationala cat si extrem de distractiva pentru copiii cu varste intre 4 si 7 ani si ii poate ajuta sa isi dezvolte o serie de abilitati cognitive de baza, tinandu-i in acelasi timp, departe de ecranul unui televizor sau al unei tablete.

Asa cum au explicat cei de la Elemental Path, in campania lor de pe Kickstarter, exista o lipsa acuta de jucarii educationale si ei o dorit sa suplineasca cumva aceasta lipsa. Asa a luat nastere ideea crearii unei jucarii, cu care copii sa se joace si sa invete lucruri noi si interesante, interactionand cu un obiect si nu un ecran, in acelasi timp.

Practic, cei de la Elementhal Path au reusit sa initieze un nou trend al jucariilor care permit copiilor sa initieze conversatii inteligente, cu jucaria din fata lor. Tehnologia disponibila la acest moment permite jucariei sa asculte, sa vorbeasca si sa se dezvolte, impreuna cu copilul de langa ea. Este cu siguranta un element educational personalizat despre care vom mai auzi in viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *