‘Slash’ de la Guns N’ Roses’ – scanat 3D si imprimat pentru fani

Cuprins

Saul Hudson este cunoscut de fanii Guns N’ Roses’ sub numlele de ‘Slash’. Acesta și-a făcut un renume mondial in ani ‘80 si ’90, ca si chitarist principal al formației. Chiar unul dintre cei mai buni chitariști din întreaga lume. Asocierea dintre Slash și scanat 3D poate părea puțin neobișnuită. Însă era digitală este plină de astfel de elemente. Acum câțiva ani a intrat în celebrul Rock&Roll Hall of Fame. Iar în zilele noastre, îl poți chiar vedea scanat 3D dacă nu ai apucat să îl vezi pe viu.

scanat 3D - slash1

Cum a ajuns Slash să fie scanat 3D

În septembire, anul trecut, si-a lansat cel de-la treilea album solo, World on Fire. Albumul a primit destul de multă atenție din partea fanilor si a criticilor, deopotrivă. Drept urmare, propunerea celor de la Staramba, de a-l scana si de a-l imprima 3D pe Slash, nu este deloc o surpriză. Până la urmă omul a devenit o legenda.

Asa cum au făcut si cu cei de la Linking Park, compania a creat si a distribuit figurine realizate prin imprimare 3D, spre delectarea fanilor. Slash a văzut, de altfel figurinele realizate pentru cei de la Linking Park si si-a exprimat aprecierea pentru ideea pusa in paractica.

Scanarea si imprimarea 3D a artistilor preferati

Staramba este o companie din Germania care a ales sa lucreze in aceste proiecte datorita specializarii sale in imprimari foto-realiste. Strategia lor de produs targheteaza in mod specific vedete si artisti care ar putea fi interesati sa realizeze astfel de proiecte, in scopul promovarii serviciilor lor de imprimare 3D.

“L-am intalnit pe Slash in Los Angeles si am realizat scanarea necesara intr-una din unitatile noastre mobile de scanare 3D. Unitatea este montata intr-un camion si consta in, nu mai putin de, 150 de camere care fotografiaza subiectul simultan.”

scanat 3D scanat 3D

scanat 3D scanat 3D

Odata ce a fost scanat 3D, au fost realizate modele 3D ale vedetei. Apoi aceste modele au fost imprimate 3D, dand nastere unor miniaturi realizate dintr-un polimer. Dupa cum arata fotografiile, rezultatul este unul extraordinar.

Fanii vor fi incantati sa descopere aceste figurine puse spre vanzare. Astfel vor putea sa detina in premiera, o replica a chitaristului preferat.Toate figurinele sunt expediate intr-o cutie ce contine si un certificat de autenticitate. Modele diferite si dimensiuni variate sunt puse la dispozitia fanilor. Scalarea lor variaza de la 1:15 – la un pret de $49.00, la 1:10 pentru $99.00, 1:7 pentru $189.00 si editia limitata ce contine doar 99 de figurine de1:5 pentru $499.00.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.