‘Slash’ de la Guns N’ Roses’ – scanat 3D si imprimat pentru fani

Saul Hudson, cunoscut de fanii Guns N’ Roses’ sub numlele de ‘Slash’, si-a facut un renume mondial in ani ‘80 si ’90, ca si chitarist principal al formatiei si unul dintre cei mai buni chitaristi din intreaga lume. De fapt, acum cativa ani a intrat in celebrul Rock&Roll Hall of Fame.

scanat 3D

In septembire, anul trecut, si-a lansat cel de-la treilea album solo, World on Fire- album ce a primit destul de multa atentie din partea fanilor si a criticilor, deopotriva. Drept urmare, propunerea celor de la Staramba, de a-l scana si de a-l imprima 3D pe Slash, nu este deloc o surpriza – pana la urma omul a devenit o legenda.

Asa cum au facut si cu cei de la Linking Park, compania a creat si a distribuit figurine realizate prin imprimare 3D, spre delectarea fanilor. Slash a vazut, de altfel figurinele realizate pentru cei de la Linking Park si si-a exprimat aprecierea pentru ideea pusa in paractica.

Scanarea si imprimarea 3D a artistilor preferati

Staramba este o companie din Germania care a ales sa lucreze in aceste proiecte datorita specializarii sale in imprimari foto-realiste. Strategia lor de produs targheteaza in mod specific vedete si artisti care ar putea fi interesati sa realizeze astfel de proiecte, in scopul promovarii serviciilor lor de imprimare 3D.

“L-am intalnit pe Slash in Los Angeles si am realizat scanarea necesara intr-una din unitatile noastre mobile de scanare 3D. Unitatea este montata intr-un camion si consta in, nu mai putin de, 150 de camere care fotografiaza subiectul simultan.”

scanat 3D scanat 3D

scanat 3D scanat 3D

Odata ce a fost scanat 3D, au fost realizate modele 3D ale vedetei si apoi aceste modele au fost imprimate 3D, dand nastere unor miniaturi realizate dintr-un polimer. Dupa cum arata fotografiile, rezultatul este unul extraordinar.

Fanii vor fi incantati sa descopere aceste figurine puse spre vanzare. Astfel vor putea sa detina in premiera, o replica a chitaristului preferat.Toate figurinele sunt expediate intr-o cutie ce contine si un certificat de autenticitate. Modele diferite si dimensiuni variate sunt puse la dispozitia fanilor. Scalarea lor variaza de la 1:15 – la un pret de $49.00, la 1:10 pentru $99.00, 1:7 pentru $189.00 si editia limitata ce contine doar 99 de figurine de1:5 pentru $499.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *