in 3D

Super Mario World – in 3D

Odata cu lansarea pe piata a noului Nintendo 3D, toata lumea a asteptat cu entuziasm replica celor de la SNES si planurile lor pentru consola virtuala. Cum anterior acestei lansari aparusera cateva jocuri Mega Drive, asteptarile erau mari si se preconiza chiar o versiune de 16 biti.
Super Mario World este una din platformele dezvoltate de cei care au creat Super Mario, o platforma special creata de cei de la Nintendo, odata cu cresterea popularitatii consolei Wii. Acum aproape doi ani, in noiembrie 2013, America de Nord primea in sfarsit mult asteptata lansare. Fiind cea de-a sasea platforma dedicata, din seria Super Mario, urmata de jocul 3DS, Super Mario 3D Land a fost primit cu laude si bucurie de fanii Mario. A fost in mod deosebit apreciata calitatea designului, pentru fiecare nivel in parte, multiplayerul, imaginile si muzica aleasa. Forumurile si blogurile specializate au fost pline de laude la adresa Super Mario 3D, la acel moment.

Asa ca cei de la Nintendo, nu s-au oprit aici si au creat, cu ajutorul tehologiei 3D – datorita dezvoltarii cunoscute in ultimul an, mai precis – o noua platforma, ce ar putea deveni un punct de referinta in istoria gamingului, in ceea ce priveste tehnologia folosita in jocurile clasice, de tip SNSE.

In urma unui proces extrem de laborios, profesionistii de la Super Mario World au reusit sa realizeze o completa acoperire a jocului SNSE in 3D, spre delectarea fanilor. Aceasta tehnologie functioneaza absolut perfect in contextul mentionat, iar fanii s-au ales cu ceva absolut spectaculos. Alegerea celor de la Nintendo pentru Super Mario World s-a validat, iar publicul a fost extaziat sa isi regaseasca jocul favorit intr-o varianta incredibil de atractiva din punct de vedere al vizualurilor.

in 3D

Incearca versiunea 3D!

Nu, nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Daca sunteti fani ai jocului, uploadati-l in noul Nintendo 3DS si descoperiti singuri! Compania lanseaza acum o invitatie deschisa publicului, de a numi ce jocuri si-ar mai dori sa vada in 3D, in viitor.

Dezvoltarea tehnologiei 3D pare ca isi gaseste tot atatea portite si oportunitati pe cate i-au fost negate la inceputurile sale. Ne putem astepta in curand la o reeditare a tuturor clasicilor, in varianta 3D. Aceste variante vor deveni probabil noul sistem de referinta, pentru pasionati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *