Cel mai bun moment pentru digitalizare | Metaversul se apropie

Cuprins

metaversul se apropie

În ultimii ani lumea s-a îndreptat din ce în ce mai rapid către digitalizare, iar metaversul accelerează trecere. Anul acesta și în perioada următoare, lumea nu dă niciun semn de încetinire, ci dimpotrivă.

Facebook s-a redenumit Meta, ceea ce este una dintre cele mai importante știri ale anului.

De ce se crează Metaversul? 

Acum Meta își propune să creeze un Metaverse. Acesta este un strat în plus al umanității care va revoluționa lumea. Chiar dacă doar această companie va investi zeci de miliarde de dolari în următorii 10 ani, nu sunt singurii. 

Crearea unui Metavers depinde de întregul ecosistem internațional de afaceri. Cu siguranță companiile cele mai mari precum Meta și Microsoft vor avea un rol critic în infrastructură, prin crearea de noi gadgeturi și platforme de dezvoltare a afacerilor.

Momentan, pe scena de Blockchain, jucătorii mai mici precum Decentraland (un joc video cu o capitalizare de $8+ miliarde) deja au creat un stadiu incipient al unui astfel de Metavers. Cu toate acestea, piața Metaversului este deja imensă. De la infrastructura, la gadgeturi și mai multe.

metaverul in cifre

Metaversul este digitalizare 2.0

La 360design mereu am fost pro digitalizare, iar acum mai mult ca oricând.

Digitalizarea presupune adaptarea afacerii tale pentru mediul online. Metaversul presupune o evoluție a acestui fenomen. 

Dacă până acum o afacere digitalizată avea doar o platformă proprie pentru eficientizarea proceselor, un website, social media și eventual un tur digital, Metaversul își propune să ducă totul mai departe.

Practic, în Metaverse, orice afacere poate transforma orice activ digital pe care îl deține într-un activ cu valoare reală. Fie că e vorba de un website, logo, platformă, etc. Mai mult decât atât, companiile vor avea oportunitatea de a avea propriul teren digital unde să își creeze imaginea companiei în mediul virtual. Ca un fel de website futuristic.

Fă primul pas cu 360design

Metaversul se află încă într-un stadiu incipient. Vom vedea fructificarea acestuia abia după 2025. Până atunci, numărul afacerilor care se vor agrega în părțile deja existente ale acestuia sau care își vor crea propriul metavers va exploda. Este un subiect de care suntem pasionați, deci vom scrie mai multe articole despre acest topic și oportunitățile pe care acesta le oferă.

Până atunci, noi te putem ajuta să fii pregătit pentru acesta. Vrei să construim viitorul împreună? Contactează-ne pentru a găsi împreună soluția!

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.