Pestera lui Batman explorata prin intermediul realitatii virtuale

Cuprins

Cel mai recent proiect de promovare a realitatii virtuale include un supererou extrem de popular. Batman. Intr-o incercare de a reconstitui felul in care arata pestera sa, Jules Urbach, directorul general al companiei OTOY, a marturisit ca au reusit sa construiasca un spatiu spectaculos, in realitatea virtuala. Acesta a fost realizat dupa schitele de design din seria de animatie din 1990.

“Pestera pe care am creat-o se intinde pe sute de metri, in orice directie ai dori sa mergi., avand, prin urmare, un volum enorm. In plus, poti sa alegi sa ti se spuna povestea chiar in acel spatiu, daca doresti. Din acest motiv, poti privi in jur si vedea fiecare coltisor descris vreodata” a explicat pasionatul director al companiei. Acesta s-a ocupat de asemenea și de randareile din cadrul proiectului prezentat la The WorldPost Future of Work conference.

Batcave - in lumea realitatii virtuale

Parteneriat pentru pesterea lui Batman in lumea realitatii virtuale

Colaborarea realizata de OTOY si Warner Brothers, a facut posibil proiectul care include folosirea designerului care a realizat scena acum mai bine de douazeci de ani, a vocilor actorilor si a acelorasi scenaristi, pentru o recreere cat mai autentica a scenei.

OTOY Inc. este o companie de grafica si tehnologie care redefineste crearea de continut pentru industria divertismentului si media. Tehnologia companiei a castigat acesteia numeroase premii. Folosind talentul artistilor, designerilor, animatorilor, arhitectilor si inginerilor sai, compania reuseste sa puna bazele unui nou standard ce se bazeaza pe libertate creativa si realism, in contextul economic si tehnologic al sistemului de clouding.

Experienta de realitate virtuala pe care au reusit sa o creeze a fost comparata cu vizionarea desenului animat din 1992, de pe canapeaua din camera ta de zi. Doar ca de fapt canapeaua si camera de zi nu mai exista si tu te afli in paestera propriu-zisa. Lansarea proiectului este asteptata cu nerabdare de fanii benzii desenate.

Proiectul de realitate virtuala va fi disponibil pe noul Samsung Galaxy Gear VR. Dupa lansarea oficiala, insa, va deveni cu siguranta disponibil si pe alte platforme. Cum ar fi, spre exemplu, Oculus Rift. Daca sunteti fani de-ai lui Batman sau ati crescut urmarind banda desenata, pregatiti-va pentru cea mai spectaculoasa vizionare! Veti vedea Gotham asa cum nu l-ati mai vazut niciodata..

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.