imprimare 3D pentru familii

Tehnologia de imprimare 3D pentru familii

In epoca selfiurilor postate online si sharuite cu sute de persoane, sa ai un model imprimat 3D cu propria persoana nu pare a fi un lucru iesit din comun. Dar ce ziceti de scanarea 3D a intregii voastre familii? Compania Twindom din California, unul din pionierii figurinelor imprimate 3D isi extinde serviciile, oferind posibilitatea de a-ti scana intreaga familie si de a crea o figurina imprimata 3D cu ea. Un scanner 3D dedicat a fost creat special pentru promovarea acestui serviciu.

Twidom era constienta de faptul ca unii dintre clientii sai – cam 85 %, ca sa fim exacti – si-ar fi dorit sa aiba un astfel de portret neconventional. Prin urmare, acum doi ani, compania a inceput sa lucreze la constructia unui scanner 3D special, care sa faca posibil acest lucru. Serviciul a devenit imediat un mare succes. Este acum disponibil in malluri si alte spatii publice, pentru scanarea familiilor care sunt dornice sa pastreze un alt fel de amintire. Sistemul patentat functioneaza astfel: familia este scanata, informatia este trimisa de scanner unui computer care decodeaza datele primite si realizeaza un model 3D al familiei. Apoi, o imprimanta 3D imprima modelul creat, sub forma unei figurine.

La inceput, sistemul nu permitea scanarea grupurilor mari de persoane, ci functiona per individ. Apoi Twisdom a decis sa treaca la urmatorul nivel si sa realizeze scanari ale unor familii intregi, care isi doreau un portret de grup. Aceasta idee poate deveni o aplicatie practica extrem de apreciata de publicul larg. Dincolo de faptul ca este una dintre cele mai interesante utilizari ale tehnologiei 3D, acest serviciu ofera un model la care oamenii se pot raporta mai usor, in intelegerea felului in care functioneaza tehnologia de imprimare 3D pentru familii.

imprimare 3D pentru familii

Uriasul scanner 3D poate scana acum grupuri de 7 persoane, simultan. Locul sau pare a fi la mall sau la petreceri de nunta. Desi serviciul implica o investitie semnificativa, cu un pret de pornire de 60 000 dolari, investitia se amortizeaza complet in primul an. Pretul unei imprimarii 3D pentru o familie este de 175 dolari, cu o multime de variante extra, disponibile pentru doar 8 dolari.

In plus, dincolo de oportunitatea creata, atat pentru companiile dornice sa investeasca in el, cat si pentru familiile care beneficiaza de serviciul oferit, scannerul este usor de montat si de utilizat. Se monteaza in doar doua ore si poate fi transportat cu usurinta in orice loc. Unul poate fi gasit chiar acum in Dusseldorf , in Tokyo, in Santa Monica sau New York. Daca sunteti prin preajma, nu ezitati sa il folositi si sa ne spuneti cum vi s-a parut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *