Google My Business

Serviciul Google My Business ajută clienții să găsească mai ușor afacerea ta prin introducerea datelor de contact ale companiei tale. Acest serviciu gratuit de la Google pune la dispoziția utilizatorilor detalii precum adresa, programul de funcționare, telefonul, site-ul, oferte și fotografii, informații disponibile pentru căutările în Google.
google my business - Business Plan amico
google my business - Mobile amico

Cartea ta de vizită digitală

Profil de companie individual

Informațiile companiei tale vor apărea într-un chenar dedicat companiei tale la afișarea rezultatelor Google. Aici se vor găsi adresa fizică a business-ului tău (adresă integrată și în Google Maps), telefonul, orarul de funcționare, domeniu de activitate, site-ul și eventualele review-uri primite. În funcție de specificul business-ului tău, există opțiunea de a promova produse, articole, evenimente sau oferte în acest spațiu dedicat.

Ajută publicul să interacționeze cu tine

Facilitează contactul și interacțiunea cu clienții

Clienții au la dispoziție mai multe modalități de a contacta și interacționa cu business-ul tău prin apeluri, mesaje sau recenzii. Ai la dispoziție mai multe modalități de a comunica, putând să-ți dezvolți afacerea mai ușor.

Analizează clickurile, apelurile, rezervările primite de la persoanele interesate și vezi cum interacționează clienții cu profilul tău de companie Google My Business.
google my business - Address amico

Google My Business atrage mai mulți clienți

Interacționezi gratuit cu clienții prin listarea companiei tale pe Google. Cu ajutorul profilului gratuit de companie, poți interacționa ușor cu clienții în căutările Google și pe Google Maps. Un profil de companie interesant îți permite să postezi fotografii și oferte, pentru a oferi clienților motive să te aleagă de fiecare dată.

Viziunea 360 a afacerii tale

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.