Pachet digital

Servicii IT - Voucher digital Programul Femeia Antreprenor 2022

Cui se adreseaza programul Femeia Antreprenor 2022?

Firmele în care cel puţin unul dintre asociaţi să fie femeie şi să deţină cel puţin 50% din părţile sociale/acțiuni ale societăţii în cazul IMM-urilor aplicante. 

Programul Femeia Antreprenor – România a ajuns la cea de-a doua ediție și poți beneficia și tu de avantajele oferite de acest program. Astfel, se acordă o schemă de ajutor de minimis pentru stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, precum și îmbunătățirea performanțelor economice ale acestora. Obține până la 200.000 Lei pentru visul tău.

De asemenea, prin prezentul program este vizată realizarea unei creșteri economice inteligente, sustenabile și incluzive, bazate pe digitalizare, dezvoltare durabilă, inovare și pregătire antreprenorială și crearea de noi locuri de muncă.

Ai nevoie de soluții de IT pentru afacerea ta? Ai deschis business-ul visurilor tale, dar ți-ai dori să-ți digitalizezi afacerea? Citește în continuare și află cum te putem ajuta să obții venituri nerambursabile pentru a-ți continua activitatea!

Femeia Antreprenor

Cheltuieli eligibile Femeia Antreprenor 2022

Cu ce te poate ajuta 360design?

Pachet digital (voucher de digitalizare), care poate să conțină un site de prezentare a activității sau magazin on-line, cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu dețin alt site, și care trebuie să fie funcțional la data depunerii cererii de rambursare a ajutorului de minimis și pe toată perioada de monitorizare, cheltuieli de promovare a site-ului/magazinului on-line, un soft necesar desfășurării activității și semnătură electronică.

Pachetul digital (voucherul de digitalizare) reprezintă cheltuială obligatorie în cadrul Programului sub sancțiunea respingerii la finanțare și este în valoare minimă de 25.000 lei.

voucher digital

Aplici pentru Femeia Antreprenor 2022 și ai nevoie de un Pachet digital (voucher de digitalizare) pentru proiectul tău?

Realizăm pentru tine următoarele:

  • website nou profesional
  • magazin online pentru a-ți vinde produsele
  • software personalizat care să îți ușureze munca
  • promovarea serviciilor și produselor tale

Consultanță accesare fonduri Femeia Antreprenor

Apelează la consultanță specializată pentru accesarea diferitelor programe de finanțare nerambursabilă. Alege un serviciul complet – Consultanță specializată + Pachet digital.

Serviciile de consultanță includ: identificarea surselor de finanțare; analiza eligibilității solicitanților; întocmirea dosarelor de cerere de finanțare; asistență în selecționarea furnizorilor; asistență în implementarea proiectului pe toată perioada de desfășurare.

Soluții de business intelligence de la 360design

Dorești să accesezi o finanțare nerambursabilă? Contactează-ne acum pentru a face împreună toate demersurile necesare implementării ideii tale. Analizăm informațiile și te ajutăm să identifici soluțiile tehnice necesare realizării viziunii tale.

Integrează și automatizează toate procesele din companie pentru un management eficient.

De peste 14 ani, 360 Design este expert în soluții digitale & custom software, ERP, CRM și BI, cu implementări în peste 250 de companii, atât la nivel național, cât și internațional.

Sună-ne, scrie-ne sau bate direct la ușă

Suntem curioși să ne cunoaștem și să vedem cum te putem ajuta să-ți dezvolți un business de succes

Contactează-ne pentru servicii IT sau de consultanță accesare fonduri nerambursabile!

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.