Tur virtual 360

Turul virtual 360 reprezintă una din cele mai eficiente modalități de promovare pentru afacerea ta. Fie că activezi în piața imobiliară sau în domeniul HoReCa, avantajele competitive oferite de existența acestuia în site-ul de prezentare sunt remarcabile. Implementarea unei astfel de facilități denotă profesionalism, încredere și dedicare, acestea fiind doar câteva dintre elementele care stau la baza unei afaceri de succes.

tur virtual - Virtual reality amico
tur virtual - Charts amico

Ieși în evidență

Marketing îmbunătățit și mult mai persuasiv

Tururile virtuale reprezintă o opțiune excelentă de promovare a afacerii tale, aducându-te cu un pas înaintea competiției. Astfel, tu nu vei oferi servicii excepționale numai în offline, ci și în online. Convinge-ți clienții să te viziteze încă de la primul click.

Fără limite

Nu ține cont de barierele geografice

Turul virtual permite vizionarea online a unui spațiu, fie el hotel, clinică medicală sau restaurant. Din confortul propriilor case, potențialii clienți pot explora apartamentul mult visat, sau pot analiza în avans hotelul unde urmează să-și petreacă vacanța. În acest fel, impedimentele cauzate de barierele geografice nu mai reprezintă o problemă.
tur virtual - World amico
tur virtual - House searching amico

Experiență reală

Exemplifică detaliile care fac diferența

Nu există niciun dubiu când vine vorba de acuratețea unui tur virtual. Prin intermediul acestei facilități, clienții au acces la un conținut calitativ, detaliat, captivant și extrem de realist, având posibilitatea să exploreze fiecare colț al unei încăperi, fără necesitatea unei vizite fizice.

Soluții inovatoare de digitalizare

Descoperă PanoRender

La 360design căutăm să inovăm permanent și să oferim clienților noștri experiențe remarcabile. PanoRender este rezultatul cercetărilor noastre în domeniul digitalizării business-urilor care își desfășoară activitatea dependent de locații fizice. Astfel, oferim posibilitatea creării de tururi virtuale interactive în care experiențele fizice să fie transpuse cât mai realist în mediul digital.
vr

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.