Digitalizare IMM 2023

Fonduri europene între 20.000 și 100.000 Euro pentru digitalizarea IMM-rilor

Cui se adreseaza programul de Digitalizare IMM?

IMM-uri ce doresc finanțare pentru achiziționarea de echipamente și servicii IT&C, necesare digitalizării activității curente. Sunt excluse de la finanțare IMM-urile care au desfășurat în ultimul an fiscal activități autorizate în domeniile din următoarele clase CAEN: 5829, 6201, 6202, 6203, 6209, 6311, 6312, 6399).
Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) din România vor putea obține fonduri europene de până în 100.000 de euro pentru a-și cumpăra calculatoare și alte echipamente și servicii pentru digitalizare IMM, în anumite condiții cuprinse în proiectul de Ghid al solicitantului și schema de minimis.
Pe scurt, IMM-urile vor putea cere câte 20.000-100.000 de euro fiecare direct de la Agențiile de Dezvoltare Regională (ADR) pentru fiecare din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României.
Bugetul total disponibil va fi de 347,50 de milioane de euro care vor ajunge la IMM-uri. Din acest buget vor putea fi finanțate întreprinderi ce obțin cel puțin 50 de puncte și în limita bugetului alocat.
Îți vom fi alături pentru a realiza eventuale îmbunătățiri, oferindu-ți recomandări bazate pe rapoarte detaliate. Ne vom asigura să susținem o creștere constantă  pentru afacerea ta.

Cheltuieli eligibile

Echipa 360design te poate ajuta!

voucher digital
Aplici pentru Digitalizare IMM și ai nevoie de un Pachet digital pentru proiectul tău?

Realizăm pentru tine următoarele:

 • Analiză pentru identificarea solițiilor tehnice
 • Audit tehnic IT
 • Website nou profesional
 • Magazin online
 • Promovare servicii și produse
 • Software personalizat
 • CRM/ERP
 • servicii de consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care are nevoie IMM-ul tău;
 • realizarea rețelei LAN/WiFi;
 • dezvoltare și/sau adaptare aplicații/licențe software, configurare și implementare baze de date, migrarea și integrarea diverselor structuri de date existente, pentru gestiune financiară, gestiunea furnizorilor, resurse umane, logistică, cheltuieli pentru implementarea RPA (Robotic Process Automation), ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Mangement), pentru sisteme IoT (Internet of Things) și AI (Artificial Intelligence), tehnologii blockchain, soluții E-Commerce etc. și integrarea acestora in BTP (Business Technology Platform);
 • realizare website de prezentare a companiei;
 • achiziționarea unui nume de domeniu nou;
 • servicii de tip Cloud Computing;

Consultanță accesare fonduri Digitalizare IMM

Apelează la consultanță specializată pentru accesarea diferitelor programe de finanțare nerambursabilă. Alege un serviciul complet – Consultanță specializată + Pachet digital.

Serviciile de consultanță includ: identificarea surselor de finanțare; analiza eligibilității solicitanților; întocmirea dosarelor de cerere de finanțare; asistență în selecționarea furnizorilor; asistență în implementarea proiectului pe toată perioada de desfășurare.

Soluții de business intelligence de la 360design

Dorești să accesezi o finanțare nerambursabilă? Contactează-ne acum pentru a face împreună toate demersurile necesare implementării ideii tale. Analizăm informațiile și te ajutăm să identifici soluțiile tehnice necesare realizării viziunii tale.

Integrează și automatizează toate procesele din companie pentru un management eficient.

De peste 14 ani, 360 Design este expert în soluții digitale & custom software, ERP, CRM și BI, cu implementări în peste 250 de companii, atât la nivel național, cât și internațional.

Sună-ne, scrie-ne sau bate direct la ușă

Suntem curioși să ne cunoaștem și să vedem cum te putem ajuta să-ți dezvolți un business de succes

Contactează-ne pentru servicii IT sau de consultanță accesare fonduri nerambursabile!

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.