Marketing Online

Ajutăm antreprenorii din România să își întărească brandul prin dezvoltarea unui plan personalizat de marketing digital care să genereze organic lead-uri, fără a fi necesare alte investiții

Abordarea noastră de marketing online implică înțelegerea business-ului tău și colectarea informațiilor relevante, realizarea unor analize detaliate și determinarea celei mai potrivite metode de promovare.
Observăm rezultatele prezenței în diversele platforme de Social Media ajutându-te să maximizezi numărul de persoane captivate și să optimizezi activitatea pe viitor.
Un copy relevant și unic te va ajuta să asiguri un mesaj clar și succint, distanțându-te de ceilalți competitori direcți. Un conținut interesant, convingător și informativ te va diferenția.
Te vom ajuta să dezvolți un plan de marketing digital eficient și vom fi alături de tine pentru a monitoriza creșterea determinată de noua imagine.
agentie web design

GOOGLE MY BUSINESS

Serviciul Google My Business ajută clienții să găsească mai ușor afacerea ta prin introducerea datelor de contact ale companiei tale. Acest serviciu gratuit de la Google pune la dispoziția utilizatorilor detalii precum adresa, programul de funcționare, telefonul, site-ul, oferte și fotografii, informații disponibile pentru căutările în Google.

PROMOVARE GOOGLE ADS

Google Ads este acea modalitate de promovare plătită prin care produsele și serviciile tale sunt afișate pe Google, în urma căutărilor utilizatorilor. Acestea tale pot apărea și în alte site-uri, în aplicații mobile, pe YouTube sau chiar în Gmail, sub forma unor email-uri. Nu va trebui să cauți tu clienții, ci ei te vor găsi pe tine rapid.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Platformele de social media joacă un rol esențial într cum este o companie este percepută de targetul acesteia. O comunicare sănătoasă este un factor critic. De aceea, prezența afecerii tale în social media reprezintă atât un atuu, cât și o necesitate când vine vorba de a-ți menține clienții și aduce și clienți noi.

TURURI VIRTUALE
RANDĂRI 3D

Credem cu tărie, că ideile tale merită ceva mai bun decât soluțiile disponibile în acest moment în mediul online. Acesta este motivul pentru care am creat tururile virtuale randate precum și modelarea 3D a obiectelor prezentate în magazinul interactiv. Pentru că ne dorim să aducem 3D-ul în online.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.