Întâlniri în realitatea virtuală

Cuprins

În cadrul expoziţiei din Tokyo, din acest an, aplicaţia “Social” dedicată unui anumit tip de întâlniri în realitatea virtuală a făcut furori. Am fost încet, încet familiarizaţi cu idea de a putea oricând să ne conectăm cu prietenii pe facebook sau de a ne lăsa copii să interacţioneze în lumile virtuale Nickelodeon. A venit rândul întâlnirilor să fie generos găzduite de realitatea virtuală.

“Social” pare a fi aplicaţia ce ne va permite să ne conectăm la un nivel de confort ce se aseamănă ireal de mult cu realitatea.

Felul în care vom “simţi” prezenţa interlocutorului este unic. Te face să te simţi ca și când ai fi fost teleportat altundeva. Demonstrația făcută în cadrul expoziţiei din Tokyo a folosit experiența emoţionantă a unei prime întâlniri cu o “iubită”. La câțiva metri distanță de cei care au experimentat imersiunea în realitatea virtuală oferită de aplicație, o tânăra fată îngenunchea pe un covor pufos, suflând baloane de săpun și șoptind cuvinte suave. Experiența era capturată de o cameră 3D. Apoi, camera furniza imaginile necesare recreării realității virtuale în casca VR a participanților la demo.

Camera 3D și microfonul binaural ce înregistra stereo erau astfel poziționate pentru a crea o experiență unică. Senzația că tânăra se află în imediata apropiere, că îți șoptește în ureche reprezenta punctul cheie al acestei întâlniri în realitatea virtuală.

Întâlniri în realitatea virtuală

Dincolo de această alegere a echipei de a-şi prezenta aplicaţia ca o unealtă de interacţiune dedicată întâlnirilor amoroase, putem cu uşurinţă să ne imaginăm o întâlnire de afaceri. Comunicarea este facilitată de o interacțiune în realitatea virtuală creată de “Social”.

În loc să dai o mulțime de bani pe un bilet de avion care să te pună față în față cu eventuali parteneri aflați pe celălalt continent, imaginează-ți varianta comodă! O cabină de realitate virtuală la care să ai acces atunci când ai nevoie. O conexiune simplă şi eficientă. Fără combustibil folosit inutil. Fără timp pierdut pentru o scurtă întâlnire de afaceri.

Iată viitorul promis de întâlniri în realitatea virtuală!

Imaginați-vă o întâlnire de relații cu clienții în care puteți să interacționați față în față cu clientul, pentru a-i prezenta o nouă ofertă sau pentru a rezolva o plângere făcută de acesta. Poate fi mult mai simplu decât la telefon. Cu siguranță mult mai interactiv, nu?

Întâlnirile ce au loc în realitatea virtuală sunt mai pline de sens și de emoții reale. Mai ales că, la telefon,  comunicarea non-verbală este aproape în totalitate imposibil de redat. De exemplu, elementele de comunicare folosite trebuie să fie cât mai diverse. Mai ales când coordonezi o echipă la distanță. Succesul tău în motivarea membrilor echipei poate marca reușita unui proiect. Comunicarea este cheia. Iar realitatea virtuală din noua aplicație “Social” pare să fi găsit o soluție unică pentru a facilita această comunicare.

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre realitatea virtuală și cum vă poate ajuta afacerea, intrați pe site-ul nostru. Oferim soluții personalizate pentru ca orice business să ajungă la următorul nivel.

Programează o întâlnire cu echipa

Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili o întalnire.